جزئیات سفر پزشکیان به چین سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم

مهلت ۱۰ روزه مجلس به سازمان برنامه و بودجه درباره سامانه اطلاعات سببی و نسبی

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس با بیان اینکه برای جلوگیری از فرار مالیاتی و مشکلات اقتصادی نیازمند اطلاعات افراد هستیم، گفت: سازمان ثبت احوال از سال ۹۴ موظف شده داده‌های سببی و نسبی را ساماندهی کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۸۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون متبوعش درباره راه اندازی سامانه اطلاعات سببی و نسبی، گفت: برای برنامه ریزی‌های کشور و جلوگیری از فساد، رانت، پولشویی، فرار مالیاتی و غیره نیاز به اطلاعات ذی نفعان، نسبی و سببی داریم.

وی با تاکید بر اینکه برای جلوگیری از فرار مالیاتی و مشکلات اقتصادی نیازمند اطلاعات افراد هستیم، بیان کرد: سازمان ثبت احوال از سال 94 موظف شده داده‌های سببی و نسبی را ساماندهی کند، اما گزارش‌های واصله حاکی از آن است که مسائل مالی و اعتبارات علت تأخیر در تحقق این قانون است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: آیین نامه قدیم و جدید تأکید داشته که سازمان ثبت احوال ظرف 6 ماه سامانه مذکور و روابط سببی و نسبی را دیجیتال و برخط کند که 2 ماه از این مهلت گذشته است. تکمیل سامانه و دسترسی به درختواره به رسیدگی به پرونده‌های معوقات بانکی کمک بسیاری می‌کند و در موضوع مالیات ستانی می‌تواند نقش آفرین باشد.

خضریان بیان کرد: سازمان برنامه و بودجه تأکید دارد که راه‌اندازی سامانه مذکور با مسئله اعتبار رو به رو نیست، بلکه اگر سازمان ثبت احوال برنامه زمانبندی شفافی ارائه کند، تخصیص اعتبار صورت می‌گیرد. از سوی دیگر سازمان ثبت احوال از ارائه تعریف پروژه به سازمان برنامه و بودجه خبر داده که لازم است معماری ارائه شده در کارگره تعامل‌پذیری سازمان برنامه و بودجه بررسی شود تا مطمئن باشیم سامانه نیاز دستگاه‌های ذی‌ربط را تامین می‌کند و دیگر با سامانه‌ای که تامین کننده اهداف نیست رو به رو نخواهیم بود.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس اظهار کرد: از این رو مقرر شد سازمان برنامه و بودجه ظرف مدت 10 روز معماری ارائه شده سازمان ثبت احوال از سامانه اطلاعات سببی و نسبی را بررسی، ارزیابی و نظر خود را به سازمان ثبت احوال و کمیسیون اصل 90 اعلام کند./ تسنیم

ارسال نظر