عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

موضوع گفت‌وگوی ولیعهد بحرین با پاپ چه بود؟

جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین محتوای گفت وگوی پاپ فرانسیس با ولیعهد بحرین را فاش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین محتوای گفت وگوی «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان با «سلمان بن حمد آل خلیفه» ولیعهد و نخست وزیر بحرین را فاش کرد.

به گزارش منامه پست، جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین در بیانیه‌ای اعلام کرد که پاپ فرانسیس در گفت‌و‌گو با سلمان بن حمد آل خلیفه از رویدادهای سال 2011 و پیامدهای آن و اقدامات مقامات بحرینی صحبت کرد. پاپ در این دیدار خواستار اقدامات عملی از سوی رژیم بحرین برای جبران پیامدهای سیاسی، حقوقی و امنیتی آن بحران شد.

براساس این بیانیه، پاپ فرانسیس بر ضرورت پایان دادن به تبعیض مذهبی و اجرای عدالت و عمل به انصاف در همه زمینه‌ها تاکید کرد.

وی همچنین به شکل مفصل درباره پرونده زندانیان، تبعید شدگان و محکومین به اعدام صحبت کرد و از رژیم آل خلیفه خواست این پرونده‌ها را به گونه‌ای حل و فصل کند که شهروندان احساس امنیت و اطمینان کنند.

جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین تاکید کرد: پاپ خواستار برخورداری شهروندان بحرینی از امنیت، آرامش شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: گفت وگوی پاپ با حمد بن عیسی آل خلیفه درباره بحران موجود میان شهروندان و دولت بحرین، عمیق تر و صریح تر بوده است.

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان 12 آبان برای حضور در همایش «بحرین برای گفت‌وگو» وارد این کشور شد.

پاپ پس از ورود به بحرین در نخستین سفر خود به این کشور خواستار احترام به حقوق بشر و آزادی دینی و بهبود شرایط زندگی میلیون‌ها کارگر در منطقه خلیج فارس شد. وی در دیدار با «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین و مسئولان این کشور درباره احترام و تسامح و آزادی دینی در قانون اساسی بحرین سخن گفت.

همایش بحرین برای گفت‌وگو با شعار «شرق و غرب برای همزیستی انسانی» 12 آبان در مرکز فرهنگی «عیسی» در منامه، پایتخت بحرین افتتاح شد و رهبران ادیان و مذاهب، اندیشمندان و شخصیت‌های فرهنگی برجسته از کشورهای مختلف جهان در آن حضور یافتند.

این کنفرانس در سایه انتقادهای گسترده برگزار شد و گروه‌های بین‌المللی مدافع حقوق بشر از پاپ درخواست کردند تا درباره اقدامات حکومت بحرین علیه شیعیان، فعالان سیاسی و منتقدان واکنش نشان دهد.

این نشست در حالی برگزار شد که رژیم آل‌خلیفه سال‌هاست شیعیان را تحت فشار قرار داده است و اجازه برگزاری آزادانه مناسک و شعائر مذهبی را به آنها نمی‌دهد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار