عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند

توهم بولتون درباره تغییر نظام در ایران

توهم بولتون درباره تغییر نظام در ایران مشاور جنگ‌طلب امنیت ملی سابق دولت دونالد ترامپ ضمن ابراز امیدواری برای تغییر نظام در ایران گفته است که اپوزیسیون ایران در حال مسلح شدن است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی سابق دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده آمریکا که همواره موضعی جنگ‌طلبانه در قبال جمهوری اسلامی داشته است، در مصاحبه جدید خود با بخش فارسی شبکه «بی بی سی» گفته است که اپوزیسیون‌های ایران که در خیابان‌ها اعتراض می‌کنند، در حال مسلح شدن هستند.

بولتون در این مصاحبه ضمن ابراز امیدواری برای تغییر نظام در ایران اغتشاشات پس از انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۳۸۸ را با اغتشاشات پراکنده فعلی در ایران مقایسه کرد و گفت: «اگر به انتخابات 1388 نگاه کنید، می‌بینید که سرکوب‌هایی در آن جا صورت گرفت که هم‌اکنون سرکوب‌ها تا حد زیادی گسترده‌تر شده و شدت گرفته است اما تفاوت این است که اپوزیسیون ایران با سلاح‌هایی که از پایگاههای بسیج وبه دست می‌آورند و سلاح‌هایی که از کردستان عراق وارد ایران می‌شود، در حال مسلح شدن هستند».

این مشاور جنگ‌طلب دولت ترامپ سپس ادامه داد: «چشم‌انداز تلاش سیستماتیک اپوزیسیون نه فقط اعتراض بلکه به کارگیری زور و قوه قهریه علیه حکومت ایران با این پیام است که ما دیگر غیرمسلح نیستیم و می‌توانیم با سپاه پاسداران مقابله کنیم و تمامی این‌ها نشان می‌دهد که جایگاه جمهوری اسلامی بیش از پیش در معرض مخاطره قرار دارد».

با این حال مجری شبکه بی بی سی فارسی پس از این اظهارات بولتون با رد این اظهارات گفت که «البته آقای بولتون شواهدی در دست نداریم که معترضان در ایران مسلح هستند».

در بخش پایانی این گفت‌وگو بار دیگر مجری بی بی سی، با رد اظهارات بولتون در خصوص مسلح بودن اپوزیسیون در ایران گفت: «ادعای مسلح بودن معترضان، ادعای خود مقام‌های جمهوری اسلامی است.....ولی تا این لحظه تصاویری ندیدیم که مسلح بودن معترضان ایرانی را نشان دهد».

در پی این اظهارنظرات، بولتون گفت: «من تصاویری از نیروهای کرد در حال آموزش دیدن در خارج از ایران و در حال آموزش دیدن در عراق دیده‌ام. متأسفم که ایران برخلاف آمریکا متمم قانون اساسی برای صدور مجوز حق مالکیت اسلحه برای مردم خود را ندارد وگرنه همین الآن مردم ایران اسلحه به دست داشتند و این می‌توانست تفاوت بزرگی را ایجاد کند و ایران نیازمند یک اپوزیسیون بزرگ است».

مقام‌های آمریکایی در ماههای اخیر، تلاش کرده‌اند از اغتشاشات در ایران به نفع خود استفاده کنند و خود را حامی مردم ایران جلوه دهند.

اخیراً نیز، «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا که در پی اغتشاشات اخیر در ایران نگران و حامی مردم ایران شده، پس از اظهارات مداخله جویانه و اعمال تحریم‌ها علیه ایران، بامداد جمعه ۱۳ آبان ماه خطاب به هوادارانش گفت که «ما ایران را آزاد می‌کنیم.» (جزئیات بیشتر)

گفتنی است آمریکا در حالی خود را مدافع زنان ایرانی می‌داند که در همین راستا «امیرسعید ایروانی» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به سفرا و نمایندگان دائم کشورهای عضو و ناظر سازمان ملل متحد در واکنش به تلاش آمریکا برای برگزاری نشست غیررسمی در شورای امنیت موسوم به آریا فرمولا با بیان اینکه آمریکا نگرانی واقعی و صادقانه در مورد شرایط حقوق بشر در ایران و یا هر کجای دیگر را ندارد، اظهار داشت: آمریکا ادعا می‌کند که از زنان ایرانی دفاع می‌کند، زنانی که به طور جدی از ده‌ها سال تحریم غیرانسانی آمریکا صدمه دیده‌اند. جنگ واقعی اکنون در مورد غذا و دارو است و این امر حتی از استاندارد دوگانه فراتر بوده و ضمن اینکه یک رویکرد سیاسی و گزینشی نسبت به حقوق بشر است، جنایت جنگی محسوب می‌شود. در شرایطی که ده‌ها سال زنان ایرانی از تحریم‌های غیرانسانی آمریکا صدمه دیده‌اند، این کشور صلاحیت حقوقی، اخلاقی و سیاسی برای برگزاری جلسه در مورد شرایط داخلی ایران را ندارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار