تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم

امیر آشتیانی: زیرساخت‌های جمهوری اسلامی ایران برای رشد بانوان فراهم است

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: بستر و زیرساخت‌های جمهوری اسلامی ایران برای رشد و پیشرفت های بانوان در عرصه‌های مختلف فراهم است تا جایی که امروز بانوان فرهیخته و دانشمند کشورمان در طرح‌های فوق تخصصی و راهبردی نظامی، نقش به‌سزایی دارند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در نشست شورای عالی فرهنگی وزارت دفاع که با حضور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به نقش مادران، همسران و دختران در پیشرفت‌های همه جانبه جمهوری اسلامی ایران طی چهار دهه اخیر گفت: بانوان این سرزمین در برهه‌های گوناگون و حساس نظام از جمله دفاع از آرمان‌های انقلاب، پشتیبانی تمام عیار از جبهه‌های جنگ در دوران دفاع مقدس، حضور موثر در صحنه‌‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، ورزشی و مجامع علمی نشان داده‌اند، نقش زنان ایرانی در توسعه و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران با وجود تبلیغات سوء و تلاش رسانه‌های معاند بی بدیل بوده است.

 

امیر آشتیانی با بیان اینکه «خانواده» به عنوان عقبه راهبردی نظام، در تیررس اهداف شوم و ننگین نظام سلطه قرار گرفته است، افزود: خانواده همیشه و همه جا و در بین تمامی جوامع بشری به عنوان اساسی‌ترین نهاد اجتماعی، زیربنای جوامع و منشاء فرهنگ‌، و تمدّن‌ بشر بوده است؛ بنابراین پرداختن به این بنای مقدّس بنیادین و حمایت و هدایت آن به جایگاه واقعی و متعالی‌ خود، همواره سبب اصلاح جامعه و غفلت از آن موجب دور شدن بشر از حیات حقیقی و سقوط به ورطه هلاکت و گمراهی خواهد بود.

وزیر دفاع ضمن تشریح نقش و جایگاه رسانه‌ها و مطبوعات در جامعه و پرورش روحیه و شخصیت انسان‌ها ادامه داد: تلاش‌های صورت گرفته در طی این سال‌ها و دستاوردهای خیره کننده جمهوری اسلامی ایران که در سایه تعالیم الهی و مکتبی و در بن مایه و ضمیر خانواده‌های مسلمان ایرانی با اقدامات موثر بخش‌های مربوط تقویت شد، امروز دشمن که تمام راه‌های نفوذ خود را در فضای امنیت و اقتدار ایران اسلامی برای سیطره بر جمهوری اسلامی بسته می‌بیند، چاره‌ای جز تغییر ارزش‌ها و اضمحلال خانواده ندارد.

 

وی افزود: آزادی و آزادگی در نظام جمهوری اسلامی ایران معنا و مفهوم متعالی دارد و بر پایه آن همه در یک محیط سالم می‌‌توانند با احساس آرامش زندگی کنند. روح انسان در سایه ارزش‌های الهی رشد می‌کند، به شکوفایی می‌رسد و متعالی می‌گردد.

 

امیر آشتیانی با اشاره به نقش آفرینی زنان اندیشه ورز و شجاع به عنوان نمادی از مقاومت و سلحشوری در این مرز و بوم و حضور و همکاری بانوان نخبه و دانش‌آموخته ممتاز دانشگاه‌ها در صنایع پیشرفته و پیچیده دفاعی، افزود: بستر و زیرساخت‌های جمهوری اسلامی ایران برای رشد و پیشرفت‌های زنان در عرصه‌های مختلف فراهم است تا جایی که امروز زنان فرهیخته و دانشمند کشورمان در طرح‌های فوق‌تخصصی و راهبردی نظامی، نقش به سزایی دارند و ما در وزارت دفاع به این همکاران اندیشمند افتخار می‌کنیم.

 

وزیر دفاع در پایان تصریح کرد: جامعه قوی در گرو خانواده قوی است و اگر خانواده با قوام، سالم و دارای انگیزه باشد، می‌توان انتظار جامعه ای قدرتمند را داشت و در این خصوص خانواده اساس و بانوان محور آن هستند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار