پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

مراکز درمانی تأمین اجتماعی پاسخگوی نیاز بازنشستگان نیستند

نایب رییس کانون بازنشستگان استان تهران گفت: بسیاری از بازنشستگان در سنینی قرار دارند که با بیماری‌های بسیاری همراه هستند، اما می‌بینیم مراکز درمانی تامین اجتماعی خیلی نمی‌توانند به بازنشستگان خدمات ارائه دهند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ پرویز احمدی پنجکی، نایب رییس کانون بازنشستگان استان تهران با اشاره به افزایش هزینه های زندگی کارگران و بازنشستگان، اظهار کرد: قیمت کالاها و خدمات به تبع گرانی دلار روند صعودی در پی خواهد شد و می تواند فشار مشکلات اقتصادی را چندین برابر و کسب و کارها را به مرز تعطیلی بکشاند.

نایب رییس کانون بازنشستگان استان تهران خاطرنشان کرد: وقتی قیمت دارو و درمان و اجاره مسکن افزایش داشته باشد، شاهد افزایش دوباره کرایه اتوبوس و تاکسی خواهیم بود و تمام بازنشستگان و کارگران به ویژه حداقل بگیران با مشکلات جدی روبرو می شوند.

احمدی پنجکی با اشاره به جامعه آماری بازنشستگان و مقایسه آن با خط فقر، تأکید کرد: حدود ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل بگیر به پایین هستند و در جمعیت زیر خط فقر جای می گیرند.

وی با یادآوری ماههای اول سال که با افزایش حقوق بازنشستگان مخالفت می شد گفت: در حالی مصوبه شورای عالی کار و افزایش حقوق را ابلاغ نمی‌کردند که قیمت ها روز به روز بر ریل گرانی قرار داشت.

نایب رییس کانون بازنشستگان استان تهران با ابراز تاسف از اینکه هنوز معوقات پنج ماهه اول سال بازنشستگان پرداخت نشده گفت: آقایان نمی‌دانند بازنشستگان برای تامین هزینه ها و گرانی ها ناچار شدند از دوست و آشنا پول قرض بگیرند و حتی از مغازه داران نسیه خریداری کنند.

وی گفت: معوقات بازنشستگان را نمی پردازند تا بتوانند از عهده بدهی ماههای اول سال که ناشی از قرض گرفتن بوده، برآیند.

وی با بیان اینکه باید مراکز درمانی تحت پوشش تامین اجتماعی از داروهای مورد نیاز برخوردارند باشند، خاطرنشان کرد: بسیاری از بازنشستگان در سنینی قرار دارند که با بیماری‌های بسیاری همراه هستند اما می بینیم مراکز درمانی تامین اجتماعی خیلی نمی توانند به بازنشستگان خدمات ارائه دهند و مجبورند به سایر مراکز درمانی مراجعه کنند./ فارس

ارسال نظر