خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

ارسال طرح شفافیت پس از رفع ایرادات در مجلس به شورای نگهبان

ارسال طرح شفافیت پس از رفع ایرادات در مجلس به شورای نگهبان ایرادات شورای نگهبان به طرح شفافیت قوای سه‌گانه در صحن مجلس شورای اسلامی اصلاح و تصویب شد و دوباره برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 09
کد خبر: ۱۵۸۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی‌دلیگانی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: مصوبه مجلس درباره طرح شفافیت قوای سه‌گانه پس ازبررسی و اصلاح ایرادات شورای نگهبان به این طرح در کمیسیون شوراها در صحن مجلس بررسی و اصلاح شد.

 

وی افزود: نمایندگان مجلس در جلسه علنی صحن به اصلاحات کمیسیون شوراها نسبت به ایرادات شورای نگهبان به طرح شفافیت قوای سه‌گانه رای مثبت دادند. کمیسیون شوراها در طرح شفافیت قوای سه‌گانه در یک مورد مصوبه خود اصرار کرده بود که این اصرار کمیسیون شوراها نیز در صحن مورد به تصویب نمایندگان رسید.

 

عضو هیات رئیسه مجلس خاطرنشان کرد: مجمع تشخیص مصلحت نظام که همزمان با شورای نگهبان این مصوبه را مورد بررسی قرار داده بود به مصوبه مجلس درباره طرح شفافیت قوای سه‌گانه و در مورد شفاف بودن جلسات این مجمع در زمان بررسی مصوبات مورد اختلاف مجلس و شورای نگهبان ایراد گرفته بود که کمیسیون شوراها و صحن مجلس بر این مصوبه خود اصرار ورزیدند.

 

وی افزود: این مصوبه پس از بررسی و تصویب در صحن مجلس برای رسیدگی به شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار