فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست

وحیدی: برخلاف تلاش‌های دشمن، وضعیت استان‌های کشور آرام و امن است

وزیر کشور با اشاره به اینکه برخلاف تلاش های شبانه‌روزی دشمن، وضعیت استان‌های کشور آرام و امن است، گفت: تلاش‎‌های دشمنان،‌ با میدان‌داری و حضور به موقع آحاد جامعه همچون همیشه با شکست مواجه شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 09
کد خبر: ۱۵۸۴۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور روز چهارشنبه با حضور در نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای اجرای سیاست‌‌های کلی نظام، گزارشی از آخرین وضعیت حوادث اخیر کشور ارائه کرد.

 

وی در این نشست هم‌اندیشی که بیش از ۱۰۰ نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در بهارستان برگزار شد، گفت: برخلاف تلاش‌های شبانه‌روزی دشمن، وضعیت استان‌های کشور آرام و امن است.

 

وحیدی با بیان اینکه مردم عزیز کشور همواره به آرمان‌های انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پایبند هستند؛ افزود: تلاش دشمن با میدان‌داری و حضور به موقع آحاد جامعه، همچون همیشه با شکست مواجه شد.

 

وزیر کشور در بخش دیگری از نشست هم‌اندیشی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، ضمن استماع دغدغه‌ها و مطالبات نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به ارائه گزارش مبسوط از عملکرد دستگاه‌ها و وضعیت امنیتی و سایر موضوعات روز کشور پرداخت.

 

رئیس شورای امنیت کشور ادامه داد: امروز دشمن، وحدت و همبستگی کشور را نشانه گرفته است و بایستی بیش از گذشته با همدلی و هم افزایی ظرفیت‌ها در تقویت سرمایه اجتماعی کشور فعال باشیم.

 

وحیدی گفت: در ایران اسلامی همه اقوام و گروه‌ها با صلح و آرامش در کنار هم زندگی مسالمت‌آمیز و دوستانه دارند و این در حالی است که دشمن به دنبال پیشبرد طرح تجزیه‌طلبی است که در این مسیر هم، با پایبندی همه اقوام و قومیت‌ها به آرمان‌‌های مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران شکست مفتضحانه‌ای خوردند.

 

وزیر کشور به برگزاری جشنواره اقوام در استان گلستان هم اشاره کرد و خاطر نشان کرد: در نشستی که شب گذشته با علمای شعیه و سنی برگزارشد، علمای حاضر در نشست، دغدغه امنیت و وحدت ملی کشور را داشتند و خواستار پایان اغتشاشات در کشور شدند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار