ابتکار معاون رئیس‌جمهور برای گفتگو با دانشجویان؛ این بار حسینی میزبان منتقدان شد

پس از حضور روز گذشته معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس، ظهر امروز دانشجویان معترض در این جلسه در دفتر حسینی با وی دیدار و گفتگو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 09
کد خبر: ۱۵۸۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، روز گذشته جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس با عنوان «جمهوری اسلامی؛ آزادی و حق اعتراض» برگزار شد که در این مراسم حسینی سخنان، انتقادات و پیشنهادات دانشجویان را شنید و به آن‌ها پاسخ داد اما عده‌ای با ایجاد هیاهو و فریاد و سر دادن شعارهایی، در برگزاری این مراسم اختلالاتی به وجود دارد.

 

 

امروز و پس از برگزاری این مراسم، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور از برخی از دانشجویانی که روز گذشته در تریبون آزاد به عنوان دانشجوی منتقد ابراز نظر و یا با عصبانیت و فریاد ابراز ناراحتی و اعتراض کردند و هم‌فکران آن‌ها نیز در لحظاتی در برگزاری مراسم اختلال به وجود آوردند، دعوت کرد تا در نشستی صمیمی که در دفتر وی برگزار شد، به دور از هیاهو انتقادات و پیشنهادات خود را مطرح کنند.

 

 

این جلسه که ظهر امروز چهارشنبه ۱۸ آبان در دفتر معاون امور مجلس رئیس جمهور برگزار شد، 2 ساعت به طول انجامید و حسینی از انتقادات این دانشجویان مطلع و به ابهامات و سوالات آن‌ها پاسخ داد./ فارس

 

ارسال نظر