پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

بازداشت باند جنایت خانوادگی قاتل دختر خردسال

باند جنایت خانوادگی که دختر خردسالی به نام صحابه ۵ ساله را در جنوب تهران ربوده و وی را به قتل رسانده بودند، بازداشت شدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 09
کد خبر: ۱۵۸۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر جمعه سیزدهم آبان ماه جاری، ماموران کلانتری 152 خانی‌آباد در تماس تلفنی کشف جسد دختر 5 ساله‌ای را در پارک ولایت به محمدتقی شعبانی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه دهم دادسرای امور جنایی گزارش کردند.

با اعلام این خبر، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی به همراه بازپرس شعبانی راهی محل حادثه شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند؛ تیم جنایی در پارک ولایت با جسد دختر 5 ساله‌ای به نام "صحابه" مواجه شدند که آثار ضرب و جرح و تزریق دارو روی بدن وی مشهود بود.

تحقیقات میدانی همچنان ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان متوجه پسر بچه 5 ساله‌ای به نام "عرفان" شدند که در مکان دیگری در پارک حال نامساعدی دارد. تیم جنایی در گام نخست به سراغ وی رفتند و با بررسی‌های ابتدایی پی بردند وی برادر مقتول است که در پارک ولایت رها شده است.

تیم تشخیص هویت پلیس آگاهی نیز در ادامه به بازپرس کشیک قتل اعلام کرد که خانواده این دو کودک ناشناس، یازدهم آبان ماه مفقودی فرزندان خود را به پلیس آگاهی گزارش کرده‌اند.

بدین ترتیب تحقیقات از خانواده این دو کودک آغاز شد؛ مادر این کودک گفت: چندی قبل دو زن جوان که خود را نیکوکار یک موسسه خیریه معرفی کرده بودند به خانه ما آمدند و ادعا کردند قصد دارند برای عرفان و صحابه کفش نو خریداری کنند.

مادر این دو کودک در ادامه گفت: این دو زن از من درخواست کردند تا کفش فرزندانم را برای نمونه در اختیار آنها قرار دهم که در ادامه این دو زن جوان هنگامی که درب نیمه‌باز بود، وارد خانه شدند و عرفان و صحابه را ربودند، پس از این ماجرا موضوع مفقودی و ربودن فرزندانم را به پلیس آگاهی گزارش کردم.

کارآگاهان در گام بعدی متوجه شدند، پس از این آدم‌ربایی افرادی با شماره‌های ناشناس با اعضای این خانواده تماس گرفتند و برای آزادی این دو کودک درخواست پول کردند!

شناسایی عاملان قتل صحابه کوچولو

پس از تحقیقات میدانی تیم جنایی از صحنه قتل، جسد دختر پنج ساله برای بررسی‌های بیشتر به پزشکی قانونی منتقل و عرفان جهت سیر مراحل درمان با کمک امدادگران اورژانس راهی بیمارستان بهارلو شد که همزمان تیم جنایی بررسی‌های موشکافانه را کلید زدند. 

اقدامات اطلاعاتی کارآگاهان برای شناسایی عاملان قتل صحابه ادامه داشت تا اینکه یک سرنخ مهم راز این جنایت هولناک را فاش کرد؛ اعضای تیم جنایی فردی که به خانواده مقتول زنگ زده و درخواست پول کرده بود را شناسایی کرد و در ادامه مشخص شد، یک پسر جوان جسد مقتول را با تاکسی اینترنتی به پارک ولایت آورده است.

همین کافی بود کارآگاهان راهی مخفیگاه زن و پسر جوان که با یکدیگر نسبت خانوادگی نیز دارند، شوند و پس از تعقیب و مراقبت چند ساعته آنها را دستگیر کنند؛ که در ادامه نیز مشخص شد دو دختر دهه هشتادی زن جوان در قتل و آدم‌ربایی صحابه نقش داشته‌اند.

اعترافات تکان‌دهنده به قتل و آدم‌ربایی دو کودک خردسال

زن جوان پس از حضور در شعبه دهم دادسرای امور جنایی به بازپرس شعبانی گفت: با مادر صحابه در پارک آشنا شدم و طلاهایی که در دست داشت توجه‌ام را جلب کرد همچنین پس از معاشرت بیشتر پی بردم، وی دو فرزند دارد و به تازگی به تهران آمده‌اند.

متهم ادامه داد: به همین خاطر نقشه‌ آدم‌ربایی را طراحی کردم و با دو دختر نوجوانم و برادر زاده‌ام، دو کودک خردسال  را برای دریافت یک میلیارد تومان پول ربودیم؛ هنگامی که آنها را به خانه آوردیم با پیشنهاد برادرزاده‌ام موادمخدر "دیازپام و متادون" خریداری کردیم تا صحابه و عرفان به خواب بروند.

زن جوان افزود: هنگامی که تزریق موادمخدر را به کودکان ربوده شده آغاز کردیم همزمان با خانواده آنها تماس گرفتیم و درخواست یک میلیارد تومان پول کردیم که در ادامه صحابه حالش بد شد و از آنجایی که دختر بزرگم در درمانگاه کار می‌کرد، متوجه شدیم نبض صحابه کند است.

وی گفت: به‌همین خاطر ترسیدیم و در ادامه برادرزاده‌ام با تاکسی اینترنتی صحابه و عرفان را به پارک ولایت برد و پس از رها کردن آنها در پارک مورد نظر، موضوع را  با تماس تلفنی به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تماس اطلاع داد و فرار کرد.

همچنین دو دختر و پسر جوان در تحقیقات تکمیلی با تأیید حرف‌های این زن جوان به جرم قتل و آدم‌ربایی صحابه اعتراف کردند.

به گزارش تسنیم، تحقیقات در رابطه با این پرونده توسط محمدتقی شعبانی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه دهم دادسرای امور جنایی ادامه دارد و متهمان برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفتند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار