غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

حمایت دوباره آمریکا از آشوبگران در ایران

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری روز پنج شنبه باردیگر از آشوبگران در ایران حمایت کرد و از ارسال کمک‌های فناوری به آن‌ها در آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 11
کد خبر: ۱۵۸۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر از وبگاه «وزارت خارجه آمریکا»، «ند پریس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری روز پنج شنبه از آشوبگران در ایران حمایت کرد.

پرایس در این نشست خبری گفت، هر کاری از دستمان بر می‌آید برای حمایت از آنها (اغتشاشگران) انجام می‌دهیم . وی در ادامه از ارائه کمک‌های فناوری به اغتشاشگران برای برقراری ارتباط با یکدیگر در داخل ایران و در نهایت ارتباط با سایر نقاط جهان خبر داد.

از ابتدای اغتشاشات در ایران به بهانه فوت مهسا امینی، مقامات آمریکایی نه تنها در اظهارنظرات متعدد از اغتشاشگران حمایت کردند، آنچنان‌که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا ۲۴ مهر ماه در اظهاراتی اغتشاشاگران را «مردم شجاع» خواند و اعلام کرد که «احترام بسیاری برای مردمی که در خیابان‌ها اعتراض می‌کنند، قائل هستم»، بلکه تحریم‌هایی را نیز علیه مقامات و نهادهای ایرانی اعمال کردند.

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه دولت بایدن نیز پیش از این در اندیشکده «بنیاد هوور» حمایت این کشور از اغتشاشات ایران را تکرار کرد و وعده داد که واشنگتن به ایستادن در کنار اغتشاشگران ادامه می‌دهد. وی عنوان کرد: «آنچه ما (در ایران) می‌بینیم، واقعا قابل توجه است که با شجاعت باورنکردنی افراد بسیار جوان به ویژه زنان و دخترانی که برای اساسی‌ترین حقوق خود، اساسی‌ترین آزادی‌های خود، در معرض خطرات شخصی فوق‌العاده قرار گرفته‌اند.»

«جو بایدن» رئیس‌ جمهور آمریکا جمعه گذشته نیز به حمایت از اغتشاشگران در ایران پرداخت. رئیس جمهور آمریکا در گردهمایی تبلیغاتی برای «مایک لوین» نماینده دموکرات در شهر «اوشن ساید» در ایالت «کالیفرنیا» به هواداران خود گفت: «ما ایران را آزاد می‌کنیم.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر