ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

انتقاد امیرعبداللهیان از مواضع برخی کشورهای غربی در قبال اغتشاشات اخیر

انتقاد امیرعبداللهیان از مواضع برخی کشورهای غربی در قبال اغتشاشات اخیر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و خوزه مانوئل آلبارز وزیر امور خارجه اسپانیا در خصوص مسائل بین المللی و دو جانبه به صورت تلفنی گفت وگو و تبادل نظر کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 11
کد خبر: ۱۵۸۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر وزیر امور خارجه در گفت وگو با همتای اسپانیایی خود با بیان اینکه همواره از تعامل با اروپا استقبال می‌کنیم، از مواضع و اقدامات غیرسازنده برخی کشورهای غربی در قبال اغتشاشات و حوادث تروریستی اخیر در ایران انتقاد کرد.

وزیر امور خارجه با اشاره به روابط تاریخی دو کشور، از گسترش هر چه بیشتر روابط تهران و مادرید استقبال کرد.

امیرعبداللهیان از مواضع و اقدامات غیرسازنده برخی کشورهای غربی در قبال اغتشاشات و حوادث تروریستی اخیر در ایران انتقاد کرد و افزود: برخی مقامات اروپایی به اهداف حزبی بیش از منافع ملی کشورشان توجه دارند.

رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: ما همواره از تعامل با اروپا استقبال می کنیم، این در حالیست که بویژه سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس از سال ۲۰۱۵ قادر نبودند توافق هسته ای که یک تعهد بین المللی بود را پس از اعمال تحریم ها از سوی دولت ترامپ عملیاتی سازند.

امیرعبداللهیان از موضع اسپانیا در محکومیت اقدام تروریستی شیراز قدردانی کرد.

وزیر امور خارجه اسپانیا نیز در این گفت وگوی تلفنی ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی شیراز و ابراز همدردی ملت و دولت اسپانیا با ملت و دولت ایران، بر ضرورت گفت وگو تاکید کرد.

خوزه مانوئل آلبارز مناسبات دو کشور را تاریخی خواند.

وی در ادامه خواستار کمک به آزادی دو شهروند اسپانیایی بازداشت شده در خلال اغتشاشات اخیر در ایران شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار