ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم

محبوبیت ترامپ؛ هر روز کمتر از دیروز

«ران دیسانتیس» فرماندار فلوریدا به عنوان نامزد پیشتاز حزب جمهوری خواه از رئیس جمهور سابق آمریکا پیشی گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که «ران دیسانتیس»، پس از پیروزی قاطع برای انتخاب مجدد به عنوان فرماندار فلوریدا، به عنوان گزینه اولیه برای کسب نامزدی حزب جمهوری خواه در رقابت های ریاست جمهوری در سال 2024 ظاهر شده است و از دونالد ترامپ پیشی گرفته است.

 

بر اساس نظرسنجی YouGov که شامگاه جمعه منتشر شد، رای دهندگان جمهوری خواه و متمایل به جمهوری خواه، دیسانتیس را بر ترامپ رئیس جمهور سابق با اختلاف 42 به 35 ترجیح می دهند. 23 درصد باقی مانده از پاسخ دهندگان یا مطمئن نبودند یا گفتند که هیچ یک از نامزدهای برتر را ترجیح نمی دهند.

 

همچنین یک نظرسنجی توییتری توسط رسانه محافظه کار بریکینگ911 ( Breaking911 ) که 1 میلیون دنبال کننده دارد، نشان داد که تقریبا 70 درصد از پاسخ دهندگان معتقدند که دیسانتیس باید پس از نتایج انتخابات روز سه شنبه رهبری حزب جمهوری خواه را بر عهده بگیرد. در مقایسه، فقط 23.7 درصد ترامپ را انتخاب کردند.

 

ترامپ ممکن است پس از تغییر شدید دیدگاه‌های رأی‌دهندگان، این فشار سیاسی را احساس کند. او روز پنج‌شنبه دیسانتیس را مورد تمسخر قرار داد و او را یک فرماندار متوسط ​​جمهوری‌خواه با روابط عمومی عالی خواند.

 

ترامپ اشاره کرده است که هفته‌های آینده نامزدی خود را برای ریاست جمهوری اعلام خواهد کرد، اگرچه برخی از متحدانش بنا به گزارش‌ها از او خواسته اند که این اقدام را تا پس از انتخابات ششم دسامبر در جورجیا به تعویق بیندازد. رقابت جورجیا ممکن است تعیین کند که کدام حزب سنا را کنترل می‌کند./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار