بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

تیراندازی مرگبار در دانشگاه آمریکا با ۵ کشته و زخمی

تیراندازی مرگبار در دانشگاه آمریکا با ۵ کشته و زخمی تیراندازی در مدارس آمریکا به سطح دانشگاه رسیده و در جدیدترین مورد، پلیس دانشگاه ویرجینیا اعلام کرد در پی تیراندازی در محوطه این دانشگاه سه نفر کشته و دو نفر زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 14
کد خبر: ۱۵۹۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس دانشگاه ویرجینیا در آمریکا در توییتی از تیراندازی اواخر یکشنبه (به وقت محلی) در محوطه این دانشگاه خبر داد و افزود این تیراندازی مرگبار سه کشته و دو زخمی برجای گذاشته است.

 

به گزارش رویترز، پلیس دانشگاه، دانشجویی به نام «کریستوفر دارنل جونز» را به عنوان مظنون شناسایی و اعلام کرده چند آژانس در حال جستجوی فعال برای یافتن وی هستند. اداره پلیس دانشگاه ویرجینیا ضمن بیان این که مظنون هنوز آزاد است، او را مسلح و خطرناک خواند.

 

این تیراندازی خونین به دنبال مجموعه‌ای از تیراندازی‌های مرگبار در مدارس آمریکا صورت می‌گیرد که به نوشته رویترز، فقط در سال جاری به کشته و زخمی شدن ده‌ها نفر منجر شده و به مباحث طولانی درباره کنترل سلاح در ایالات متحده دامن زده است.

 

یکی از مرگبارترین تیراندازی‌ها در ماه مه رخ داد زمانی که یک مرد مسلح ۱۹ کودک و دو بزرگسال را یووالدی تگزاس کشت. در تیراندازی‌های شب هالووین در کانزاس سیتی و شیکاگو هم یک نفر کشته شد و حدود ۲۰ نفر زخمی شدند.

 

آزاد بودن خرید و فروش و حمل سلاح گرم در آمریکا هر هفته جان چند نفر را در این کشور می‌گیرد. مقایسه آمارهای خشونت با سلاح میان آمریکا و کشورهای دیگر جهان ایالات متحده را کشوری کاملاً استثنایی نشان می‌دهد. در این کشور نرخ وقوع تیراندازی‌های خشونت‌بار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است.

 

با آنکه آمریکا حدود پنج درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است. درباره دلایل این موضوع تاکنون تحلیل‌های مختلفی ارائه شده اما آزادی حمل سلاح توسط شهروندان اغلب مهم‌ترین و اصلی‌ترین عامل ایجادکننده این مشکل دانسته می‌شود. بر اساس گزارش مرکز تحقیقات کنگره آمریکا آمریکایی‌ها صاحب حدود نیمی (۴۸ درصد) از کل ۶۵۰ میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار