آیت الله رئیسی: جاهلیت مدرن نمی‌خواهد جوامع آگاه شوند-راهبرد معاصر
تصویب ۵ پیشنهاد برای اصلاح مصوبه تأثیر قطعی معدل در کنکور دیدار سفیر جانباز ایران در لبنان با رهبر انقلاب + عکس پزشکیان در جلسه هیئت دولت: اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها کارخانه‌سازی شود سازوکار کمیسیون تلفیق برای تادیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی مشاور سیاسی رئیس‌جمهور منصوب شد + جزئیات وزیر دفاع بر استمرار پشتیبانی ایران از محور مقاومت تاکید کرد استاندار گلستان انتخاب شد مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل شد پزشکیان: من در خانه لباس گرم می‌پوشم؛ مردم هم همین کار را کنند امیر نصیرزاده: از هر لحاظ آماده پشتیبانی از سوریه هستیم معاون رئیس‌جمهور: نمی‌توانیم در تهران بنشینیم و برای تمام پهنه سرزمینی ایران نسخه واحد تجویز کنیم دستور رئیس جمهور درباره تسریع در ساخت کریدور ریلی رشت- آستارا وزیر دفاع وارد سوریه شد انتصاب محمود امانی طهرانی به سمت دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش ابوذر کوثری مدیرکل سیاسی وزارت کشور شد

آیت الله رئیسی: جاهلیت مدرن نمی‌خواهد جوامع آگاه شوند

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه امروز در دنیا جاهلیت مدرن نمی‌خواهد جوامع آگاه شوند گفت: جامعه آگاه نمی‌گذارد که نظام سلطه بر سرنوشت او مسلط شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 15
کد خبر: ۱۵۹۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور صبح امروز سه‌شنبه ۲۴ آبان ماه در آیین پاسداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار گفت: اگر بخواهند ببینند یک جامعه چه میزان با فرهنگ ارتباط دارد، یکی از شاخص‌های مهم مسئله کتاب و کتابخوانی است.

 

وی با اشاره به اینکه هدایت انسان با کتاب آغاز شد، افزود: اگر بخواهیم امامان بزرگان و پیشوایان‌مان را بشناسیم، یکی از راه‌های مهم کتاب ها و نوشته ها و آثار ماندگار ایشان است. نسل فعلی که علامه طباطبایی را درک نکرده، می توانیم با آن‌ها آدرس بدهیم که بروند المیزان یا کتب دیگر ایشان را ببیند. کتاب معرف شخصیت مولف است. یکی از راه‌های مهم شناخت احوال پیشینیان، به وسیله کتاب است.

 

رئیسی با بیان اینکه علم و دانش به وسیله کتاب در اثرها و نسل‌ها منتقل می شود، اظهار کرد: باید خیلی کتاب را گرامی داشت. چندی پیش از دفتر حفظ و نشر آثار امام ۵۰ جلد کتاب برای من فرستادند؛ آثار امام نشان دهنده شخصیت ایشان است و فقیه بودن، عارف بودن و حکیم بودن امام از کتب مختلف ایشان قابل فهم است.

 

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: ما از اینکه کتابخانه های آن به صورت ماشینی و به روز نگهداری شود، استقبال می‌کنیم اما موافق نیستیم جای کتاب را بگیرد. ابزار الکترونیک نمی‌تواند جای کتاب را بگیرند، این ابزار برای جمع آوری اطلاعات و به هنگام کردن و سهولت کار هستند اما تاکنون نتوانسته و نمی تواند تا کتاب را بگیرد.

 

وی تصریح کرد: کتاب و کتاب خوانی نشاط و امید به جامعه می دهد و باید برای دسترسی آسان به کتاب شرایط را فراهم کنیم زیرا کتاب و کتاب خوانی تعادل را به جامعه می‌بخشد. امروز در دنیا جاهلیت مدرن با استفاده از از امپراطوری رسانه و فناوری نمی‌خواهد جوامع بشری آگاه شود. یکی از راه‌های آگاهی جوامع کتاب و کتاب خوانی است.

 

رئیس جمهور در پایان اظهار کرد: از حضور در جمع فرهیختگان و اصحاب کتاب‌خوانی و کتابداران گرامی خرسندم و صمیمانه از وزارت ارشاد و وزیر محترم تقدیر می‌کنم؛ در این جلسه جمعی از کتاب‌خوانان و کتاب‌داران حضور داشتند ولی من از همه اهل کتاب در سراسر کشور تقدیر و تشکر می‌کنم و به همه شما خسته نباشید عرض می‌کنم./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده