قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

آیت الله رئیسی: جاهلیت مدرن نمی‌خواهد جوامع آگاه شوند

آیت الله رئیسی: جاهلیت مدرن نمی‌خواهد جوامع آگاه شوند رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه امروز در دنیا جاهلیت مدرن نمی‌خواهد جوامع آگاه شوند گفت: جامعه آگاه نمی‌گذارد که نظام سلطه بر سرنوشت او مسلط شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 15
کد خبر: ۱۵۹۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور صبح امروز سه‌شنبه ۲۴ آبان ماه در آیین پاسداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار گفت: اگر بخواهند ببینند یک جامعه چه میزان با فرهنگ ارتباط دارد، یکی از شاخص‌های مهم مسئله کتاب و کتابخوانی است.

 

وی با اشاره به اینکه هدایت انسان با کتاب آغاز شد، افزود: اگر بخواهیم امامان بزرگان و پیشوایان‌مان را بشناسیم، یکی از راه‌های مهم کتاب ها و نوشته ها و آثار ماندگار ایشان است. نسل فعلی که علامه طباطبایی را درک نکرده، می توانیم با آن‌ها آدرس بدهیم که بروند المیزان یا کتب دیگر ایشان را ببیند. کتاب معرف شخصیت مولف است. یکی از راه‌های مهم شناخت احوال پیشینیان، به وسیله کتاب است.

 

رئیسی با بیان اینکه علم و دانش به وسیله کتاب در اثرها و نسل‌ها منتقل می شود، اظهار کرد: باید خیلی کتاب را گرامی داشت. چندی پیش از دفتر حفظ و نشر آثار امام ۵۰ جلد کتاب برای من فرستادند؛ آثار امام نشان دهنده شخصیت ایشان است و فقیه بودن، عارف بودن و حکیم بودن امام از کتب مختلف ایشان قابل فهم است.

 

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: ما از اینکه کتابخانه های آن به صورت ماشینی و به روز نگهداری شود، استقبال می‌کنیم اما موافق نیستیم جای کتاب را بگیرد. ابزار الکترونیک نمی‌تواند جای کتاب را بگیرند، این ابزار برای جمع آوری اطلاعات و به هنگام کردن و سهولت کار هستند اما تاکنون نتوانسته و نمی تواند تا کتاب را بگیرد.

 

وی تصریح کرد: کتاب و کتاب خوانی نشاط و امید به جامعه می دهد و باید برای دسترسی آسان به کتاب شرایط را فراهم کنیم زیرا کتاب و کتاب خوانی تعادل را به جامعه می‌بخشد. امروز در دنیا جاهلیت مدرن با استفاده از از امپراطوری رسانه و فناوری نمی‌خواهد جوامع بشری آگاه شود. یکی از راه‌های آگاهی جوامع کتاب و کتاب خوانی است.

 

رئیس جمهور در پایان اظهار کرد: از حضور در جمع فرهیختگان و اصحاب کتاب‌خوانی و کتابداران گرامی خرسندم و صمیمانه از وزارت ارشاد و وزیر محترم تقدیر می‌کنم؛ در این جلسه جمعی از کتاب‌خوانان و کتاب‌داران حضور داشتند ولی من از همه اهل کتاب در سراسر کشور تقدیر و تشکر می‌کنم و به همه شما خسته نباشید عرض می‌کنم./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار