قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو به کانال ۲۹۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد + جدول قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ + طلا در کانال ۲۵ میلیون تومان ایستاد قیمت سکه امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه بهار آزادی ۲۵۵ میلیون تومان شد پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵/ روند منفی در بازار همچنان ادامه دارد؟ کاهش قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ مهر؛ سکه ۵.۵ میلیون تومان ارزان شد قیمت دلار، یورو امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ دلار ۴ هزار تومان ارزان شد قیمت سکه امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۵ میلیون تومان شد قیمت طلا امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۶ میلیون تومان شد قیمت پایه جدید محصولات ایران خودرو دیزل مشخص شد + جزییات نحوه اعتراض به عدم افزایش کالابرگ نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | نتیجه را با کد ملی ببینید پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵/ ریزش قیمت سکه و طلا در راه است؟ + جدول آیفون‌های ۱۸ بیرون‌کشیده شده از خلیج فارس را به گمرک تحویل دهید آخرین قیمت طلا امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟ + نرخ سکه و دلار آخرین قیمت سکه امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | سکه امامی چند شد؟ + نرخ نیم و ربع آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

مخبر: با عالادنه‌سازی یارانه‌ها هیچ خانواده‌ای نداریم که درآمد حداقلی نداشته باشد

مخبر: با عالادنه‌سازی یارانه‌ها هیچ خانواده‌ای نداریم که درآمد حداقلی نداشته باشد معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه اصلاح یارانه‌ها‌ جامعه را به عدالت اقتصادی نزدیک‌تر کرد، گفت: امروز با عالادنه‌سازی یارانه‌ها هیچ خانواده‌ای نداریم که درآمد حداقلی را نداشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 15
کد خبر: ۱۵۹۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر که امروز سه‌شنبه ‌به قم سفر کرده است‌، در دیدار با آیت‌الله‌‌ العظمی‌ نوری همدانی گزارشی از وضعیت کشور و عملکرد دولت ارائه کرد.

 

معاون اول رئیس‌جمهور با تشریح وضعیت کشور در مقطع آغاز به‌ کار دولت سیزدهم به تبیین اقدامات صورت گرفته برای اصلاح یارانه‌ها، تامین کالاهای اساسی، کاهش تورم، تولید مسکن، افزایش نرخ اشتغال‌، رونق اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم پرداخت.

 

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت‌ها و امکانات کشور، گفت: سال گذشته 360 هزار میلیارد‌ تومان یارانه پرداخت کردیم ولی برخی مردم از این یارانه‌ها بهره نمی‌بردند‌ و این عادلانه نبود.

 

مخبر ادامه داد: امروز با عالادنه‌سازی یارانه‌ها هیچ خانواده‌ای نداریم که درآمد حداقلی را نداشته باشد.

 

معاون اول رئیس‌جمهور تأکید کرد: در دولت تلاش می‌کنیم با افزایش سرانه‌ها، رونق سرمایه‌گذاری و همچنین توجه به اشتغال و مسکن به سرعت به جایگاه مناسب خودمان در منطقه و جهان برسیم.

 

مخبر‌ با ابلاغ سلام رئیس جمهور، از مراجع‌ عظام به‌عنوان سرمایه‌ معنوی نظام اسلامی یاد کرد و دعای خیر آنها را پشتوانه دولت مردمی دانست‌.

 

آیت‌الله‌‌ نوری همدانی نیز در این دیدار با قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات دولت در توجه به‌ رفع مشکلات کشور و مردم اظهار داشت: همه انسان‌ها دارای مسئولیت اجتماعی‌ هستند و مسئولیت دولت در این زمینه مضاعف است.

 

این مرجع‌ عظام‌ با اشاره به منشور حکومتی امام علی (ع) به مالک اشتر، افزود: هیچ حجابی نباید بین کارگزاران و مردم باشد و مسئولان باید حرف‌ها‌ و درددل‌های مردم را بشنوند و همه تلاش خود را برای حل مشکلاتشان‌ به کار گیرند.

 

آیت‌الله‌ العظمی نوری همدانی توجه به عدالت را از مهم ترین وظایف حکومت و دولت دانست و گفت: دولت باید توجه ویژه‌ای به رفع فقر داشته باشد تا کسی نیازمند نباشد.

 

این مرجع عالیقدر، مردم را سرمایه اصلی جامعه معرفی کرد‌ و افزود: مردم همواره پشتیبان اسلام و انقلاب و نظام بوده‌اند و امروز هم دولت را در اداره امور کمک خواهند کرد.

 

آیت‌الله‌ نوری همدانی با اشاره به نقش مهم وحدت‌ و برادری در پیشبرد امور، تاکید کرد مردم باید از مسئولان حقیقت عدالت را ببینند.

 

وی تأکید کرد: ما مشکلات دولت را مشکلات خود می‌دانیم و برای موفقیت دولت دعا می‌کنیم و برای کمک به دولت از آنچه در توان داریم دریغ نمی‌کنیم.

 

آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی در این دیدار، اصلاح نظام بانکی را مورد تأکید قرار داد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار