بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان

افزایش نرخ بیکاری در انگلیس

تازه‌ترین داده‌های مرکز ملی آمار انگلیس (اوان‌اس) که روز سه‌شنبه منتشر شد، نشان می‌دهد که نرخ بیکاری در این کشور در سایه رکود اقتصادی افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 15
کد خبر: ۱۵۹۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس این گزارش، شاخص بیکاری در سه ماهه سوم امسال (۲۰۲۲) ۳.۶ درصد بوده که ۰.۱ نسبت به دوره قبل افزایش نشان می‌دهد. «دارن مورگان» مدیر بخش آمار نیروی کار و اقتصادی اوان‌اس گفت که نیم میلیون روز کاری در ماه های آگوست و سپتامبر گذشته به دلیل برگزاری اعتصاب از دست رفته و افراد مسن هم دست از کار کشیده‌اند.

طبق گزارش مرکز ملی آمار انگلیس دستمزدها بین ماه‌های ژوئیه و سپتامبر به طور واقعی ۲.۶ درصد و در مقیاس سالانه ۲.۷ کاهش یافته است. مورگان در این باره گفت: «نسبت افرادی که نه کار می‌کنند و نه به دنبال کار هستند، دوباره افزایش یافته است. اوت و سپتامبر بیش از نیم میلیون روز کاری به دلیل اعتصابات از دست رفته که بالاترین میزان در بیش از یک دهه گذشته بوده است. »

این عضو مرکز اوان‌اس افزود که با شروع کاهش درآمدهای واقعی، اعتصاب ها تشدید شده و «کارفرمایان اکنون به ما می‌گویند که فشارهای اقتصادی عاملی در تعلل تصمیم آن‌ها برای استخدام است.»

بسیاری از کارکنان بخش‌های عمومی انگلیس از اداره پست، وکلای دادگستری، راه‌آهن و مترو تا پرستاران و پزشکان در ماه‌های اخیر در اعتراض به وضعیت گرانی، شرایط کاری و دستمزدهای خود، دست از کار کشیده یا تهدید به اعتصاب کرده‌اند.

این درحالیست که شرایط اقتصادی انگلیس بر اثر چندین بحران متوالی در بدترین شرایط نیم قرن گذشته قرار دارد. نرخ تورم به ۱۰.۱ درصد رسیده که بالاترین حد در نزدیک به ۴۰ سال گذشته است. کشور به گفته رئیس بانک مرکزی انگلیس وارد یک دوره طولانی رکود اقتصادی شده است و پیش‌بینی می‌شود که نرخ بی‌کاری در دوسال آینده دو برابر شود..

اندرو بیلی رئیس بانک مرکزی انگلیس دو هفته پیش با بیان اینکه این کشور وارد یک دوره طولانی رکود شده درباره چالش‌های اقتصادی کشور طی دو سال آینده هشدار داده بود. وی در یک نشست خبری اعلام کرد که انگلیس با یک رکود "بسیار چالش برانگیز" مواجه است و خانواده‌ها روزهای سختی را پیش‌رو خواهند داشت.

ریشی سوناک نخست وزیر جدید انگلیس هم در اظهاراتی جنجالی گفته است که مردم نباید توقع داشته باشند که دولت حلال تمام مشکلات آن‌ها باشد. وی افزود که دولت او تلاش می‌کند تا نسبت به وضعیت بغرنج اقتصادی و مشکلات مالی کشور با مردم صادق باشد./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار