اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

رئیس MI۵: ایران مستقیماً علیه انگلیس تهدید ایجاد می‌کند

رئیس MI۵: ایران مستقیماً علیه انگلیس تهدید ایجاد می‌کند رئیس سرویس اطلاعات داخلی انگلیس، MI۵ مدعی شده که ایران مستقیماً از طریق سرویس‌های اطلاعاتی خود علیه انگلیس تهدید ایجاد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۵۳۴

به گزارش راهبرد معاصر «کن مک‌کالوم»، مدعی شد دستگاه‌های اطلاعاتی ایران دست‌کم ۱۰ بار برای ربودن یا کشتن شهروندان انگلیسی یا افراد ساکن در این کشور تلاش کرده‌اند.

رئیس MI5 ادعا کرد: «[اقدامات ایران] برنامه‌هایی برای ربودن یا حتی کشتن بریتانیایی‌ها یا افراد ساکن در انگلیس را که رژیم آنها را دشمنان خود می‌پندارد شامل می‌شود. فقط از ماه ژانویه تا کنون شاهد دست‌کم ده مورد از چنین تهدیدهای بالقوه‌ای بوده‌ایم.»

از زمان آغاز اغتشاشات اخیر در ایران علاوه بر آمریکا، مقامات تعدادی از کشورهای اروپایی و انگلیس ضمن اظهارات مداخله جویانه، از اغتشاشگران حمایت کرده و بر آتش اغتشاشات دمیدند. این کشورها به این روند غیرسازنده بسنده نکرده و تحریم‌هایی را نیز علیه تعدادی از مقامات و نهادهای ایرانی اعمال کردند. تحریم‌هایی که واکنش جمهوری اسلامی ایران را به همراه داشت و ایران نیز اقدام به تحریم تعدادی از اشخاص و نهادهای اروپایی و انگلیسی کرد.

روز دوم مهرماه «سایمون شرکلیف» سفیر انگلیس در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد. البته این احضار نه یک بار، بلکه دو بار دیگر نیز به دلایل مختلف صورت گرفت و در این مدت سه بار به وزارت خارجه ایران فراخوانده شد.

نخستین بار سفیر انگلیس در واکنش به فضاسازی‌های خصمانه رسانه‌های فارسی زبان لندن نشین علیه جمهوری اسلامی ایران، در دوم مهر ماه توسط مدیرکل غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد. در این دیدار مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران به دولت انگلیس به خاطر میزبانی این کشور از رسانه‌هایی که تحریک و دعوت به اغتشاش و گسترش آشوب‌ها در جمهوری اسلامی ایران را در صدر برنامه‌های خود قرار داده‌اند، به سفیر این کشور در تهران ابلاغ و تأکید شد که این امر به منزله دخالت در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران و اقدام علیه حاکمیت ملی کشور تلقی می‌شود. سفیر انگلیس در پاسخ اعلام کرد که مراتب را بلافاصله به لندن گزارش می‌کند.

سایمون شرکلیف روز ۱۲ مهر ماه هم برای بار دوم توسط مدیرکل اروپای غربی به وزارت امور خارجه احضار شد. این بار به خاطر اظهارات مداخله جویانه مقامات این کشور درباره اوضاع داخلی ایران و از جمله اظهارات «جیمز کلورلی» وزیر خارجه این کشور که گفته بود: ما به همکاری با شرکایمان جهت پاسخگو کردن مقامات ایران به خاطر نقض فاحش حقوق بشر ادامه خواهیم داد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار