موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است

مخبر: رفع مشکلات مزمن اقتصادی از اولویت‌های اصلی دولت است

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اهتمام جدی دولت برای توسعه کشور و ارتقای وضعیت معیشتی مردم به خصوص اقشار کم درآمد، اصلاح و رفع مشکلات مزمن اقتصادی کشور را از اولویت‌های اصلی دولت برشمرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۶ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 15
کد خبر: ۱۵۹۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر در ادامه سفر خود به قم عصر سه شنبه با آیت الله العظمی مکارم شیرازی دیدار و گزارشی از اقدامات انجام شده دولت و برنامه‌های آتی ارائه کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به حمایت‌های دشمنان از جریانات و آشوب های اخیر در کشور، گفت: به لطف خدا و با درایت و بصیرت مردم، توطئه دشمنان راه به جایی پیدا نکرده و خدشه ای به نظام اسلامی وارد نخواهد شد و این مسائل ما را از مسیر توسعه و پیشرفت کشور منحرف نخواهد کرد.

مخبر، اصلاح و رفع مشکلات مزمن اقتصادی کشور را از اولویت‌های اصلی دولت برشمرد و افزود: دولت برنامه ریزی‌های دقیقی برای بهبود عملکرد بانک‌ها، مهار تورم، افزایش سرمایه‌گذاری، اشتغالزایی، توسعه ترانزیت و تولید مسکن دارد و اعتبارات مناسبی را برای اجرای این برنامه‌های پیش‌بینی کرده است.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین ارتباط با روحانیت و استفاده از رهنمودهای مراجع تقلید را از رویکردهای جدی دولت خواند و افزود: دولت سیزدهم و شخص رییس جمهور نگاه ویژه‌ای نسبت به نظرات راهگشای روحانیت، حوزه و به ویژه مراجع عظام تقلید دارد و از دریافت رهنمودها استقبال می‌کند.

آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی نیز در ابتدا بابت گزارش امیدبخش معاون اول رئیس جمهور تشکر کردند و در ادامه سوالات و دغدغه‌های خود را در خصوص برخی مسائل اقتصادی کشور مطرح کردند که معاون اول رئیس جمهور نیز درباره آنها توضیحاتی ارائه داد./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار