رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تشریح اقدامات دستگاه دیپلماسی برای خنثی سازی تحریم‌ها توسط امیرعبداللهیان

تشریح اقدامات دستگاه دیپلماسی برای خنثی سازی تحریم‌ها توسط امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در دیدار روسای گروه‌های دوستی پارلمانی مجلس ضمن تشریح اقدامات دستگاه دیپلماسی در خنثی سازی تحریم‌ها و دسیسه چینی‌های آمریکا و غرب، خواستار استفاده بیشتر از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، در پی دعوت حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، نشست هم اندیشی و تبادل نظر وزیر امور خارجه با رؤسا و نایب رئیسان گروه‌های دوستی مجلس شورای اسلامی با سایر کشورها، سه شنبه شب ۲۴ آبان ماه در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

 

در این نشست، رؤسا و نایب رئیسان گروه‌های دوستی مجلس شورای اسلامی در اظهاراتی ضمن تأکید بر ضرورت ارتقای دیپلماسی پارلمانی و استفاده از ظرفیت بالای آن در پیشبرد سیاست خارجی کشور، به بیان دیدگاه‌ها و ارائه راهکارهای پیشنهادی خود در این زمینه و نیز سایر موضوعات با اهمیت مرتبط با سیاست و روابط خارجی پرداخته و تعامل و هم افزایی بیشتر بین مجلس شورای اسلامی و دستگاه دیپلماسی را مورد تأکید قرار دادند.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در این نشست پیشنهادات و راهکارهای نمایندگان مجلس شورای اسلامی در گروه‌های دوستی پارلمانی در خصوص ارتقای دیپلماسی پارلمانی را سازنده و واجد اهمیت ارزیابی و بر لزوم تقویت تعامل مستمر و مؤثر وزارت امور خارجه و نمایندگان مجلس و اعضای انجمن‌های دوستی پارلمانی با هدف تقویت کنشگری دیپلماسی پارلمانی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.

 

امیرعبداللهیان همچنین در این نشست با تحلیل تحولات سیاسی بین‌المللی جاری و اشاره به فشار فزاینده و اعمال تحریم‌ها و دور تازه دسیسه پیچیده آمریکا و برخی کشورهای غربی علیه جمهوری اسلامی ایران، اقدامات دستگاه دیپلماسی کشور در راستای خنثی سازی این روند را تشریح کرده و خواستار بهره گیری بیشتر از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی در این راستا شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار