پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

تشریح اقدامات دستگاه دیپلماسی برای خنثی سازی تحریم‌ها توسط امیرعبداللهیان

تشریح اقدامات دستگاه دیپلماسی برای خنثی سازی تحریم‌ها توسط امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در دیدار روسای گروه‌های دوستی پارلمانی مجلس ضمن تشریح اقدامات دستگاه دیپلماسی در خنثی سازی تحریم‌ها و دسیسه چینی‌های آمریکا و غرب، خواستار استفاده بیشتر از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، در پی دعوت حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، نشست هم اندیشی و تبادل نظر وزیر امور خارجه با رؤسا و نایب رئیسان گروه‌های دوستی مجلس شورای اسلامی با سایر کشورها، سه شنبه شب ۲۴ آبان ماه در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

 

در این نشست، رؤسا و نایب رئیسان گروه‌های دوستی مجلس شورای اسلامی در اظهاراتی ضمن تأکید بر ضرورت ارتقای دیپلماسی پارلمانی و استفاده از ظرفیت بالای آن در پیشبرد سیاست خارجی کشور، به بیان دیدگاه‌ها و ارائه راهکارهای پیشنهادی خود در این زمینه و نیز سایر موضوعات با اهمیت مرتبط با سیاست و روابط خارجی پرداخته و تعامل و هم افزایی بیشتر بین مجلس شورای اسلامی و دستگاه دیپلماسی را مورد تأکید قرار دادند.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در این نشست پیشنهادات و راهکارهای نمایندگان مجلس شورای اسلامی در گروه‌های دوستی پارلمانی در خصوص ارتقای دیپلماسی پارلمانی را سازنده و واجد اهمیت ارزیابی و بر لزوم تقویت تعامل مستمر و مؤثر وزارت امور خارجه و نمایندگان مجلس و اعضای انجمن‌های دوستی پارلمانی با هدف تقویت کنشگری دیپلماسی پارلمانی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.

 

امیرعبداللهیان همچنین در این نشست با تحلیل تحولات سیاسی بین‌المللی جاری و اشاره به فشار فزاینده و اعمال تحریم‌ها و دور تازه دسیسه پیچیده آمریکا و برخی کشورهای غربی علیه جمهوری اسلامی ایران، اقدامات دستگاه دیپلماسی کشور در راستای خنثی سازی این روند را تشریح کرده و خواستار بهره گیری بیشتر از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی در این راستا شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار