مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد شیخ نعیم قاسم: آمریکا و اسرائیل می‌خواهند ارتش را برای رویارویی با مقاومت و نه برای رویارویی با دشمن اسرائیلی مسلح کنند / مقاومت سر تسلیم فرود نخواهد آورد پایان فرآیند رای‌گیری در انتخابات پارلمانی عراق ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان کشف ۷۴ جسد در سد کرج واکنش سفارت ایران در لبنان به اظهارات ضدایرانی مقامات آمریکایی سقوط بالگرد نظامی ترکیه در مرز گرجستان- آذربایجان + ویدئو  مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد

اتهام زنی آمریکا علیه ایران درباره حمله پهپادی به یک کشتی

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید همسو با رژیم صهیونیستی، ایران را مقصر حمله پهپادی به یک کشتی در دریای عمان خواند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز چهارشنبه به وقت محلی اعلام کرد: ما به شدیدترین لحن حمله ۱۵ نوامبر به نفتکش موسوم به ام وی پاسیفیک زیرکان را که در سواحل عمان در حال حرکت در آب‌های بین‌المللی بود، محکوم می‌کنیم.

این مقام آمریکایی مدعی شد: پس از بررسی اطلاعات موجود ما اطمینان داریم که ایران احتمالا این حمله را با استفاده از یک پهپاد انجام داده است.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید ادعا کرد: هیچ توجیهی برای این حمله وجود ندارد و این جدیدترین الگو برای چنین اقداماتی و فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده در سطحی گسترده‌تر است.

مشاور امنیت ملی آمریکا در ادامه ادعاهایش افزود: این اقدام، آزادی دریانوردی از طریق این آبراه حیاتی، کشتیرانی و بازرگانی بین‌المللی و زندگی سرنشینان کشتی‌ها را با خطرات بیشتری روبرو می کند.

مشاور امنیت ملی دولت بایدن تصریح کرد: از روش های مختلف از جمله به عنوان یکی از طرفین چارچوب امنیت دریایی بین‌المللی، با شرکا و متحدان خود برای پاسخگو کردن ایران همکاری خواهیم کرد.

پیش از این، رسانه های صهیونیستی به نقل از مقامات نظامی ناشناس این رژیم ادعا کرده بودند که ایران عامل حمله سه‌شنبه به نفتکش میلیاردر صهیونیست است.

پیش از این، خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام مسئول که نخواست نامش شود، گزارش داده بود که یک نفتکش در سواحل عمان مورد اصابت یک فروند پهپاد انتحاری قرار گرفته است.

یک مقام مسئول مستقر در غرب آسیا که خواست نامش فاش نشود، گفت که این حمله سه شنبه شب در سواحل عمان رخ داد.

این خبرگزاری آمریکایی به نقل از یک سازمان نظامی انگلیسی ناظر بر تجارت دریایی در منطقه، نوشت: «ما از یک حادثه که در حال حاضر در دست بررسی است، مطلع هستیم».

بر پایه این گزارش، این نفتکش به نام "Pacific Zircon" مرتبط با یک میلیاردر صهیونیست است.

شبکه رویدادهای روسیه نیز اعلام کرد که نام این میلیاردر صهیونیستی "عیدان عوفر" است و نفتکش با پرچم لیبریا در حرکت بوده است.

برخی منابع خبری می‌گویند که ناوگان پنجم نیروی دریایی ایالات متحده در بحرین نظاره‌گر حمله به این کشتی تجاری صهیونیستی در خلیج عمان بوده است.

شبکه اخبار السعودیه در صفحه توئیتر خود فاش کرد که نفتکش متعلق به شرکتی صهیونیستی است که مقرش در سنگاپور است. براساس برخی گزارشها، نام این شرکت سنگاپوری "Eastern Pacific Shipping" اعلام شده است.

شبکه خبری "مبحث" هم با اعلام این خبر گزارش داد که خسارت های محدودی به نفتکش وارد شده و نشت نفت یا تلفاتی به همراه نداشته است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار