«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

اتهام زنی آمریکا علیه ایران درباره حمله پهپادی به یک کشتی

اتهام زنی آمریکا علیه ایران درباره حمله پهپادی به یک کشتی جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید همسو با رژیم صهیونیستی، ایران را مقصر حمله پهپادی به یک کشتی در دریای عمان خواند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز چهارشنبه به وقت محلی اعلام کرد: ما به شدیدترین لحن حمله ۱۵ نوامبر به نفتکش موسوم به ام وی پاسیفیک زیرکان را که در سواحل عمان در حال حرکت در آب‌های بین‌المللی بود، محکوم می‌کنیم.

این مقام آمریکایی مدعی شد: پس از بررسی اطلاعات موجود ما اطمینان داریم که ایران احتمالا این حمله را با استفاده از یک پهپاد انجام داده است.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید ادعا کرد: هیچ توجیهی برای این حمله وجود ندارد و این جدیدترین الگو برای چنین اقداماتی و فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده در سطحی گسترده‌تر است.

مشاور امنیت ملی آمریکا در ادامه ادعاهایش افزود: این اقدام، آزادی دریانوردی از طریق این آبراه حیاتی، کشتیرانی و بازرگانی بین‌المللی و زندگی سرنشینان کشتی‌ها را با خطرات بیشتری روبرو می کند.

مشاور امنیت ملی دولت بایدن تصریح کرد: از روش های مختلف از جمله به عنوان یکی از طرفین چارچوب امنیت دریایی بین‌المللی، با شرکا و متحدان خود برای پاسخگو کردن ایران همکاری خواهیم کرد.

پیش از این، رسانه های صهیونیستی به نقل از مقامات نظامی ناشناس این رژیم ادعا کرده بودند که ایران عامل حمله سه‌شنبه به نفتکش میلیاردر صهیونیست است.

پیش از این، خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام مسئول که نخواست نامش شود، گزارش داده بود که یک نفتکش در سواحل عمان مورد اصابت یک فروند پهپاد انتحاری قرار گرفته است.

یک مقام مسئول مستقر در غرب آسیا که خواست نامش فاش نشود، گفت که این حمله سه شنبه شب در سواحل عمان رخ داد.

این خبرگزاری آمریکایی به نقل از یک سازمان نظامی انگلیسی ناظر بر تجارت دریایی در منطقه، نوشت: «ما از یک حادثه که در حال حاضر در دست بررسی است، مطلع هستیم».

بر پایه این گزارش، این نفتکش به نام "Pacific Zircon" مرتبط با یک میلیاردر صهیونیست است.

شبکه رویدادهای روسیه نیز اعلام کرد که نام این میلیاردر صهیونیستی "عیدان عوفر" است و نفتکش با پرچم لیبریا در حرکت بوده است.

برخی منابع خبری می‌گویند که ناوگان پنجم نیروی دریایی ایالات متحده در بحرین نظاره‌گر حمله به این کشتی تجاری صهیونیستی در خلیج عمان بوده است.

شبکه اخبار السعودیه در صفحه توئیتر خود فاش کرد که نفتکش متعلق به شرکتی صهیونیستی است که مقرش در سنگاپور است. براساس برخی گزارشها، نام این شرکت سنگاپوری "Eastern Pacific Shipping" اعلام شده است.

شبکه خبری "مبحث" هم با اعلام این خبر گزارش داد که خسارت های محدودی به نفتکش وارد شده و نشت نفت یا تلفاتی به همراه نداشته است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار