سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

پایان اغتشاشِ کور در مهاباد/ مردم با ‌ضدانقلاب ‌همراهی نکر‌دند

پایان اغتشاشِ کور در مهاباد/ مردم با ‌ضدانقلاب ‌همراهی نکر‌دند با وجود تحریک ضدانقلاب برای ایجاد اغتشاش در مهاباد، اوضاع این شهر پس از ساعاتی به حالت عادی بازگشته است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۲۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 18
کد خبر: ۱۵۹۶۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، از شب گذشته رسانه‌های ضدانقلاب با پرداختن به موضوع کشته شدن یکی از اهالی مهاباد که گفته شده در جریان اغتشاشات بوده، در صدد تحریک احساسات مردم و ایجاد ناامنی در این شهر برآمدند.

 

از صبح امروز و با حضور برخی مردم در محل خاکسپاری این شهروند، حمایت رسانه‌ای ضدانقلاب از اغتشاشات و هدایت موضوع به سمت ایجاد ناآرامی در مراسم دنبال شد تا در پایان مراسم خاکسپاری و حرکت مردم به سوی شهر برنامه اصلی آن‌ها اجرایی شود.

 

با ورود این جماعت به شهر، پروژه ضدانقلاب برای اغتشاش آعاز شد تا به این ترتیب شرایط شهر با حضور چند صد نفر در خیابان‌های اصلی به سوی ناامنی کشانده شود.

 

حمله به اماکن عمومی، تخریب اموال خصوصی مردم، انسداد معابر و تهدید مردم با سلاح گرم از جمله برنامه‌هایی بود که توسط عوامل ضدانقلاب اجرا شد.

 

هجوم مزدوران به اماکن نظامی و دیگر اماکن حساس شهر موجب شد تا مردم مسیر خود دا تغییر داده و تروریست‌ها در میدان تنها بمانند.

 

پس از گذشت ساعتی از اتفاقات و جدا شدن مردم از صف اغتشاش‌گران و عوامل گروهک‌ها، شهر مهاباد شرایط عادی یافت و به دنبال پراکنده شدن این عوامل نیز شرایط آرام در سطح شهر به وجود آمد.

 

هم اکنون و بر اساس گزارش میدانی خبرنگار تسنیم از مهاباد، هیچ مورد امنیتی و اغتشاش در مهاباد وجود نداشته و این شهر در شرایط کاملا عادی قرار دارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار