هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

جک استراو: ترامپ یک قلدر خودشیفته‌ است که باید در برابرش ایستاد

وزیر خارجه اسبق انگلیس با «خودشیفته» و «قلدر» توصیف کردن رئیس‌جمهور آمریکا، گفت باید در برابر سیاست‌های کنونی کاخ سفید ایستاد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۱۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 10
کد خبر: ۱۵۹۷۸

به گزارش راهبرد معاصر ، «جک استراو» وزیر خارجه اسبق انگلیس روز چهارشنبه با انتقاد از عملکرد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، گفت لندن باید در برابر زورگویی‌های کاخ سفید ایستادگی کند.

وی که با شبکه «اسکای نیوز» گفت‌وگو می‌کرد، در مورد رفتارهای ترامپ گفت: «اگر با یک فرد خویش‌اصل‌‌انگار، خودشیفته و قلدر روبرو هستید که عملا به هیچ قاعده‌ای پایبند نیست، در آن صورت راهش بازی کردن با قواعد او نیست، بلکه راهش این است که در برابرش بایستید.»

استراو در ادامه تأکید کرد که این تصور که اگر به ترامپ امتیاز داده شود، می‌توان به یک توافق تجاری خوب با آمریکا دست یافت، تصور غلطی است.

 

او در مورد تنش‌های اخیر میان واشنگتن و لندن بر سر ایمیل‌های لو رفته «کیم داراک» سفیر انگلیس در آمریکا، گفت: «قطعا افراد باید مؤدب باشند. کیم داراک دیپلماتی بسیار خوب و از دوستان من است. او عملکرد بسیار خوبی داشته و باعث تأسف است که آنچه که او گفته لو رفته است.»

وی با این حال افزود: «اما همه می‌دانند که کاخ سفید ناکارآمد است. این برداشت کسانی است که آنجا کرده‌اند و همین را می‌گویند. دیگر کمتر کسی است که این را نداند.»

در روزهای اخیر انتشار ایمیل‌های محرمانه سفیر انگلیس در واشنگتن در مورد وضعیت دولت ترامپ، جنجال دیپلماتیک بزرگی میان دو کشور به راه انداخته است. داراک که امروز تحت فشار دولت آمریکا از سمت خود کناره‌گیری کرد، کاخ سفید را «ناکارآمد» و دولت ترامپ را بی‌ثبات و نامتعادل توصیف کرده بود.

در پی انتشار این ایمیل‌‌ها، ترامپ در اظهاراتی بی‌سابقه برای یک رئیس‌جمهور آمریکا، نه تنها سفیر، بلکه «ترزا می» نخست‌وزیر انگلیس را «احمق» خطاب کرد. او همچنین اعلام کرده بود که دیگر با سفیر انگلیس کار نمی‌کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار