اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

خروج ارتش عراق از شهرها پس از ۲۱ سال

خروج ارتش عراق از شهرها پس از ۲۱ سال یک عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق گفت که ارتش عراق به مرور امنیت شهرها را به وزارت کشور خواهد سپرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 19
کد خبر: ۱۵۹۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، «نایف الشمری» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق خبر داد که پرونده خروج نیروهای ارتش این کشور از شهرها وارد مرحله اجرایی شده است.

 

او به خبرگزاری رسمی عراق (واع) گفت که امنیت شهرها به تدریج و به طور کامل به وزارت کشور و نیروهای پلیس واگذار می‌شود و تنها در صورت تهدیدات امنیتی و شرایط فوق‌العاده، ارتش وارد شهرها خواهد شد.

 

به گفته او نمایندگان پارلمان و اعضای کمیسیون امنیت و دفاع با وزیر کشور عراق دیدار کرده‌اند و او نیز گفته است که به شرط تأمین نیازهای لجستیکی و تجهیزات لازم نیروهای پلیس امنیت شهرها را برعهده خواهند گرفت.

 

الشمری همچنین خبر داد که اولین تیپ ارتش عراق تا دو روز آتی از شهر بغداد خارج خواهد شد و خروج نیروهای ارتش از شهرها طبق برنامه مدون و اولویت تعیین شده‌ای صورت می‌گیرد.

 

از زمان حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳ و تأسیس یگان‌های جدید ارتش عراق در پی انحلال ارتش قبلی، نیروهای نظامی علیرغم حضور نیروهای پلیس، مسئولیت حفظ امنیت شهرهای استان‌های عراق را بر عهده داشتند. نقش و جایگاه نیروهای پلیس نیز تا کنون در درجه دوم و پس از ارتش و سایر سازمان‌های تخصصی مانند یگان ضد تروریسم و ​​سازمان امنیت ملی باقی مانده است.

 

چندی پیش نیز محمد السودانی، نخست‌وزیر عراق، دستور کار که بازرسی امنیتی از مراجعه‌کنندگان به ادارات پایان یابد که همه این‌ها نشان از کاهش محسوس خطر تروریسم در عراق دارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار