قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

سنتکام: استقرار بیش از ۱۰۰ شناور بدون سرنشین در خلیج فارس

سنتکام: استقرار بیش از ۱۰۰ شناور بدون سرنشین در خلیج فارس در پی حمله اخیر به نفتکش یک میلیاردر صهیونیست در سواحل عمان، مایکل کوریلا فرمانده تروریست‌های آمریکایی در منطقه گفت گروه ضربت به رهبری این کشور ۱۰۰ شناور بدون سرنشین را در آب‌های خلیج فارس مستقر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 19
کد خبر: ۱۵۹۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، فرمانده سنتکام (فرماندهی مرکزی آمریکا) شنبه (۱۹ نوامبر، ۲۸ آبان) گفت گروه ضربت به رهبری این کشور ۱۰۰ شناور بدون سرنشین را در آب‌های راهبردی منطقه خلیج فارس برای جلوگیری از آنچه «تهدیدات دریایی» خواند، مستقر خواهد کرد. 

 

ژنرال مایکل کوریلا فرمانده تروریست‌های آمریکایی در منطقه این اظهارات را در کنفرانس سالانه منامه در بحرین بعد از آن مطرح کرد که رژیم صهیونیستی و آمریکا با اتهام‌زنی علیه ایران، آن را مقصر حمله پهپادی هفته جاری به نفتکش متعلق به میلیاردر صهیونیست در سواحل عمان، خواندند. 

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، کوریلا گفت: تا سال آینده همین زمان، گروه ضربت ۵۹ ناوگانی متشکل از بیش از ۱۰۰ شناور بدون سرنشین سطح و زیر سطح که با هم کار و ارتباط برقرار می‌کنند و آگاهی حوزه دریایی را فراهم می‌کنند، گرد هم خواهد آورد. 

 

به گزارش عرب نیوز، فرمانده سنتکام بدون اشاره به جزئیات گفت: علاوه بر شناورهای بدون سرنشین، آمریکا در حال ایجاد برنامه آزمایشی در خاورمیانه با شرکای خود برای فائق آمدن بر پهپادهای متخاصم است. رئیس سنتکام همچنین توسعه پهپادهای متخاصم را بزرگترین تهدید تکنولوژیکی برای امنیت منطقه دانست. 

 

خبرگزاری «آسوشیتد پرس» چهارشنبه (۱۶ نوامبر، ۲۵ آبان) به نقل از یک مقام ادعا کرد نفتکش مرتبط با یک میلیاردر اسرائیلی با یک پهپاد حامل بمب در سواحل عمان هدف حمله قرار گرفت. 

 

طبق این گزارش، این مقام دفاعی ناشناس مستقر در غرب آسیا گفت این حمله سه‌شنبه شب در سواحل عمان رخ داد. مقام مذکور، نفتکش مورد حمله را «Pacific Zircon» با پرچم لیبریا شناسایی کرد. این نفتکش تحت مدیریت «کشتیرانی اقیانوس آرام شرقی» Eastern Pacific Shipping شرکت مستقر در سنگاپور متعلق به عیدان عوفر میلیاردر صهیونیست، فعالیت می‌کند. 

 

شرکت مالک نفتکش «پاسیفیک زیرکان» در خبری تکمیلی ادعا کرد این نفتکش در سواحل عمان مورد اصابت پرتابه  قرار گرفته و بخش انتهایی آن بر اثر انفجار آسیب دیده اما خدمه آسیبی ندیده‌اند و هیچ آلودگی نفتی در آب وجود ندارد. 

 

در پی این حادثه، آمریکا به اتهام‌زنی علیه ایران پرداخت و مسئولیت حمله به این کشتی در دریای عمان را متوجه تهران کرد. پیش از آن، کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی به نقل از مقام‌های نظامی ناشناس این رژیم ادعا کرده بود که ایران عامل حمله به نفتکش میلیاردر صهیونیست است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار