یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

آمریکا: در حال ایجاد سامانه‌های دفاعی در خاورمیانه هستیم

آمریکا: در حال ایجاد سامانه‌های دفاعی در خاورمیانه هستیم «برت مک‌گورک» هماهنگ‌کننده شورای امنیت ملی کاخ سفید در امور غرب آسیا و شمال آفریقا یکشنبه (۲۰ نوامبر، ۲۹ آبان) در کنفرانس سالانه گفت‌وگوی منامه در بحرین مدعی شد ایالات متحده در حال تقویت زیرساخت‌های دفاعی در غرب آسیا است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۶۰۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری فرانسه، این مقام ارشد کاخ سفید در امور خاورمیانه ضمن این ادعا که «واشنگتن بر جلوگیری از تهدیدهای قریب‌الوقوع در منطقه استراتژیک غنی از انرژی و پردرگیری متمرکز است»، گفت: ایالات متحده در حال حاضر فعالانه در حال ساخت و ایجاد معماری یکپارچه دفاع هوایی و دریایی در این منطقه است.

او بدون اشاره به جزئیات مدعی شد: چیزی که مدت‌ها درباره آن صحبت می‌شد، اکنون از طریق شراکت نوآورانه و فناوری‌های جدید در حال انجام است.

فرمانده سنتکام (فرماندهی مرکزی آمریکا) هم شنبه (۱۹ نوامبر، ۲۸ آبان) در کنفرانس سالانه منامه در بحرین گفت گروه ضربت به رهبری این کشور ۱۰۰ شناور بدون سرنشین را در آب‌های راهبردی منطقه خلیج فارس برای جلوگیری از آنچه «تهدیدات دریایی» خواند، مستقر خواهد کرد.

اظهارات این دو مقام آمریکایی بعد از آن مطرح شده که رژیم صهیونیستی و آمریکا با اتهام‌زنی علیه ایران، آن را مقصر حمله پهپادی هفته جاری به نفتکش متعلق به میلیاردر صهیونیست در سواحل عمان، خواندند.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، مک‌گورک همچنین مدعی شد که نیروهای آمریکایی «تهدیدهای قریب‌الوقوع» ایران را «افشا کرده و مانع آن شده‌اند» و گزارش‌های بی‌اساس قبلی مبنی بر برنامه‌ریزی ایران برای حمله به عربستان سعودی را تایید کرد. این مقام کاخ سفید ادعا کرد: آن حمله احتملاً به دلیل همکاری امنیتی نزدیک بین عربستان سعودی و ایالات متحده که در جریان و مستمر است، رخ نداد.

«ایال هولاتا» مشاور امنیت رژیم صهیونیستی هم در همین نشست ایران را بارزترین تهدید امنیتی این رژیم خواند.

سه‌شنبه دهم آبان روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در مقاله‌ای مدعی شد که عربستان سعودی اطلاعاتی را با آمریکا به اشتراک گذاشته که حاکی از حمله قریب‌الوقوع ایران به اهدافی در داخل عربستان سعودی است. بر اساس این ادعای ضد ایرانی، ارتش آمریکا و دیگر نیروها در منطقه غرب آسیا، سطح آماده‌باش را افزایش داده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار