دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

تدارک داعش برای هدف قرار دادن بزرگ‌ترین میدان نفتی لیبی

یک مسؤول لیبیایی از تدارک گروه تروریستی داعش برای حمله به بزرگ‌ترین میدان نفتی لیبی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۱۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 10
کد خبر: ۱۵۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر ، «حامد الخیالی» شهردار سبها گفت که گروه تروریستی داعش برای حمله به برخی مناطق و شهرهای واقع در جنوب لیبی آماده می‌شود.

الخیالی در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک افزود که پیش‌بینی می‌شود داعش هر لحظه به چندین منطقه از جمله شهرهای مرزق و أوباری و دو میدان نفتی الشراره، الفیل و مناطق الفقهاء و برخی روستاهای حومه سبها حمله کند.

وی تصریح کرد که برخی از مزدورانی که پیش از این در سوریه و عراق در حال جنگ بودند به داعش در لیبی پیوسته‌اند و اکنون برخی نقاط جنوب لیبی را در معرض تهدید قرار داده‌اند به خصوص اینکه تجهیز سلاح گردان‌های حاضر در شهر مرزق به اندازه‌ای نیست که بتوانند از این شهر دفاع کنند.

شهردار سبها همچنین تأکید کرد برخی عناصری که در جنوب لیبی مستقر هستند از خروج تعدادی از گردان‌ها و عزیمت آن‌ها به طرابلس سوء استفاده کرده و برای تخریب مناطق نفتی و سلطه بر برخی روستاها به منظور گسترش کشتارها و سرقت اموال مردم تلاش می‌کنند.

 

گروه تروریستی داعش اخیرا قطعه فیلمی را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد که نشان می‌داد ده‌ها نفر از عناصر مسلح این گروه در یک منطقه صحرایی که گفته می‌شود جنوب لیبی است، در حال بیعت با ابوبکر البغدادی هستند.

انتشار این فیلم در حالی است که اخباری نیز از نفوذ افراد مسلح از ادلب سوریه به لیبی منتشر شده است و حال آنکه نیروهای شرق لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر در حال درگیری با نیروهای دولت وفاق ملی در غرب جهت سیطره بر طرابلس پایتخت این کشور هستند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده