نظامیان افغانستان و پاکستان درگیر شدند مدودف به انگلیس و فرانسه درباره وقوع «جنگ جهانی» هشدار داد نگرانی وزیر خارجه لبنان از حملات اسرائیل در صورت تشدید تنش با ایران خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم

پنتاگون: روسیه در پی فرسوده کردن پدافند هوایی اوکراین است

مقام ارشد پنتاگون روز شنبه گفت که افزایش حملات موشکی روسیه در اوکراین برای پایان دادن به تجهیزات دفاع هوایی اوکراین طراحی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 19
کد خبر: ۱۵۹۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری «رویترز» روسیه با این برنامه ریزی امیدوار است نیروهایش بر حریم هوایی اوکراین تسلط کامل پیدا کنند.

«کالین کال» معاون پنتاگون در امور سیاسی، در جریان سفر به خاورمیانه به خبرنگاران گفت: «روس‌ها در تلاشند تا سامانه‌های دفاع هوایی اوکراین را تحت تاثیر قرار دهند و فرسوده کنند».

کال افزود، می‌دانیم که فرضیه روسیه برای پیروزی چیست و متعهدیم که پدافند هوایی اوکراین را حمایت کنیم.

رئیس‌جمهور اوکراین نیز روز پنجشنبه با اذعان به حملات موفق هوایی روسیه گفت، ۱۰ میلیون اوکراینی بدون برق هستند. «ولودیمیر زلنسکی» رئیس ‌جمهور اوکراین گفت: «قطع برق در بسیاری از شهرها و مناطق کشور رخ می‌دهد. حدود ۱۰ میلیون اوکراینی بدون برق مانده اند».

بر اساس این گزارش، جمعیت اوکراین قبل از شروع تهاجم نظامی روسیه حدود ۴۰ میلیون نفر بود. طبق گزارش سازمان ملل متحد، تاکنون حدود ۱۲ میلیون اوکراینی به دلیل جنگ کشور را ترک کرده‌اند. بیشترین قطع برق در مناطق «خارکی‌یف»، «ژیتومیر»، «کی‌یف» و «لویو» ثبت شده است.

مقام‌های ارشد نظامی آمریکا نیز از احتمال کم پیروزی نظامی اوکراین بر روسیه و تداوم حمایت از ارتش اوکراین خبر دادند. ژنرال «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت:«احتمال کمی وجود دارد که اوکراین بتواند روسیه را مجبور به ترک تمام اراضی خود کند.»

ژنرال میلی ادامه داد: «احتمال پیروزی نظامی اوکراین، بیرون راندن روس‌ها از تمام اوکراین و احتمال وقوع آن به این زودی‌ها از نظر نظامی کم است» (جزئیات بیشتر).

در تحولی دیگر، نیروی هوایی روسیه در بحبوحه تشدید جنگ با اوکراین، شماری از بمب‌افکن‌های سوخو-۳۴ را دریافت کرد. روسیه اعلام کرده که شرکت هواپیمایی «یونایتد» سری جدید بمب افکن‌های «سوخو-۳۴ ام» را به نیروهای روس تحویل داده است.

در بیانیه دولت روسیه آمده است، که این جنگنده‌ها تحت دستورات شورای هماهنگی برای برآورده کردن خواسته نیروهای مسلح روسیه در جریان عملیات نظامی در اوکراین به نیروهای روس تحویل داده شده است.

«دنیس مانتوروف» معاون نخست وزیر روسیه گفت، به عنوان بخشی از اجرای دستور دفاعی دولت، جنگنده‌های سوخو-۳۴ را ساخته شده و به وزارت دفاع روسیه تحویل داده شد.

سوخو-۳۴ ام مجهز به بمب‌ها و راکت‌های مختلف هدایت ‌شونده و غیرهدایت‌ شونده است. این هواپیما دارای موتورهای توربوجت «ای ال-۳۱» و رادار قدرتمند «اس اچ-۱۴۱» برای یافتن انواع اهداف هوایی و زمینی است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار