حمله توپخانه‌ای عربستان سعودی به دو شهر مرزی در یمن دور سوم مذاکرات ایران و آژانس برگزار شد/توضیحات نماینده ایران در وین مصر: چه اسرائیل بخواهد یا نخواهد، طرح کوچ اجباری اجرا نخواهد شد رئیس‌جمهور لبنان خواستار خروج نظامیان اسرائیلی از کشورش شد عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد / با سه کشور اروپایی هم مذاکرات ادامه دارد دیدار جوزف عون با فرمانده سنتکام مادورو: در صورت حمله به ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه هستیم استقرار ۱۰ فروند اف-۳۵ آمریکا در کارائیب برای رویارویی محتمل با ونزوئلا تاکید عراقچی بر توسعه روابط ایران و فیلیپین سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد کشته شدن دو نیروی قسد در حومه دیرالزور سوریه سیاست خارجی لندن با وزیر جدید / «ایوت کوپر» چه نگاهی به ایران و جهان دارد؟ هشدار روسیه: اروپا استقلال خود را از دست داده و انقلاب در راه است! واکنش عراقچی به سکوت غرب درباره فعالیت هسته‌ای اسرائیل آغاز دور جدید مذاکرات ایران و آژانس در وین

مصر توقیف کشتی ایرانی در کانال سوئز را تکذیب کرد

رئیس اداره کانال سوئز اخبار منتشر شده درباره جلوگیری از عبور یک کشتی ایرانی حامل نفت به سوریه از این کانال را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 10
کد خبر: ۱۵۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر ، «مهاب ممیش» رئیس اداره کانال سوئز ضمن تکذیب اخبار مربوط به توقیف کشتی ایرانی حامل نفت به سوریه، گفت: «اداره کانال سوئز به آزادی کشتیرانی بین‌المللی در این کانال پایبند است و به همه کشتی‌ها اجازه عبور از این کانال جز در شرایط مشخص، داده می‌شود».

طبق گزارش کانال «صدی البلد» مصر، ممیش افزود: «نمی‌توان هیچ کشتی را از عبور از کانال سوئز منع کرد؛ تجارت نفت و تجارت سلاح هر دو مشروع است».

وی همچنین گفت که ممانعت از عبور کشتی‌ها در دو حالت رخ می‌دهد: نخست اینکه ابلاغیه‌ای از سازمان ملل دریافت کرده باشیم و دوم اینکه کشتی حامل مواد غیرقانونی باشد.

بنابر این گزارش، مطابق با معاهده قسطنطنیه، اداره کانال سوئز ملزم است آزادی کشتیرانی در این کانال و عبور امن کشتی‌ها از این کانال را تأمین کند مگر اینکه کشتی در حال عبور از این کانال حامل پرچم کشوری باشد که در حالت جنگ با مصر است.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار