دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ترامپ: بایدن برای ورود به برجام به ایران التماس کرد

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در یک سخنرانی در جمع یهودی‌های جمهوری‌خواه آمریکایی گفت که رئیس‌جمهور فعلی کشورش برای ورود مجدد به برجام به ایران التماس کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۱۴ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۵۹۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا در نشست سالانه «ائتلاف یهودی‌های جمهوری‌خواه» در انتقاد از سیاست‌های رئیس‌جمهور فعلی کشورش گفت که آمریکا به طرز بی‌سابقه‌ای در دنیا تحقیر شده است.

 

ترامپ گفت: «همان‌طور که می‌دانید کشورمان با یک مشکل بسیار جدی روبرو است. می‌خواهم به شما بگویم با مشکل بزرگی مواجه است که به نظر من قبلاً نظیر آن را شاهد نبوده‌ایم. جو بایدن و دموکرات‌های چپ‌گرای افراطی باعث تورم فراگیر شده‌اند، مالیات‌های سنگین تحمیل کرده‌اند؛»

 

وی در ادامه گفت: «همان‌طور که می‌دانید دولت ما بیشترین کاهش مالیات را داشت اما آنها تلاش می‌کنند مالیات‌ها را به سقف آسمان برسانند. علاوه بر اینها، آنها مقررات‌های فلج‌کننده‌ای وضع کرده‌اند، انرژی آمریکا را زمین زده‌اند و مرزهایمان را باز کرده‌اند و باعث موج خون‌باری از جرائم خشن شده‌اند و به طرز بی‌سابقه‌ای کشورمان را در دنیا تحقیر کرده‌اند.»

 

ترامپ اضافه کرد: «دارند کشورمان را جلوی چشممان نابود می‌کنند. دارند این مملکت را نابود می‌کنند. شکست دادن دموکرات‌های افراطی چپ‌گرا در انتخابات [میان‌دوره‌ای] کنگره حیاتی بود. اتفاق فوق‌العاده‌ای بود. همیشه می‌‌دانستیم که ۲۰۲۲ پایان کار نبود، بلکه شروع مبارزه‌ای برای نجات دادن کشورمان بود.»

 

ترامپ در بخش دیگری از این سخنرانی در توضیح خدماتش به رژیم صهیونیستی به خروج از برجام اشاره کرد و گفت: «من از توافق هسته‌ای یکجانبه با ایران خارج شدم و سخت‌ترین تحریم‌ها را علیه رژیم ایران اعمال کردم.»

 

رئیس‌جمهور سابق آمریکا اضافه کرد: «من هیچ وقت اجازه نخواهم داد اسرائیل مثل آن چیزی که الان در حال وقوع است با نابودی هسته‌ای مورد تهدید واقع شود.»

 

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در بخش دیگری از اظهاراتش تصریح کرد: «[جو بایدن] از همان اول کار امنیت اسرائیل را فروخت و شروع کرد به التماس کردن برای ورود مجدد به توافق هسته‌ای با ایران، آن هم با شرایط بدتر نسبت به قبل. این توافق قبلاً هم فاجعه بود اما شرایط این یکی از آن هم بدتر هم بود.»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر