انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز

رابرت مالی: بر استفاده از دیپلماسی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باور دارم

رابرت مالی: بر استفاده از دیپلماسی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باور دارم نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران تصریح کرد که به گزینه دیپلماسی «برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای» باور دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 22
کد خبر: ۱۶۰۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، «رابرت مالی» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در گفت‌وگو با الجزیره، بار دیگر ادعا کرد که اکنون ایران به روسیه در جنگ علیه اوکراین کمک می‌کند.

 

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو درباره برنامه هسته‌ای ایران هشدار داد و گفت: باید با دقت مراقب اقداماتی که ایران در خصوص پرونده هسته‌ای خود انجام خواهد داد، باشیم. ما به گزینه دیپلماسی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باور داریم. 

 

وی پیشتر نیز با بیان این ادعا که دیپلماسی بهترین راه در قبال عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است، گفته بود: « اکنون احیای توافق حتی در دستور کار و تمرکز واشنگتن نیست».

 

نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در گفت‌وگو با الجزیره ادعا کرد: ایران پاسخهای اساسی به سوالهای آژانس انرژی اتمی، نمی‌دهد. مدیرکل آژانس انرژی اتمی، شخصیتی مستقل و حرفه‌ای است. تا زمانی که ایران به سوالات آژانس پاسخ ندهد، آژانس چاره‌ای جز ادامه تحقیقات ندارد.

 

وی در عین حال تهدید کرد که «ابزارهای دیگر برای مقابله با ایران هنوز وجود دارد».

 

مالی یک هفته پیش نیز گفته بود که واشنگتن به جای تمرکز روی مذاکرات رفع تحریم‌های ایران در وین، به اغتشاشات داخل ایران فکر می‌کند.

 

وی طی نشست خبری در پاریس در دوشنبه( 14 نوامبر) مدعی شد اغتشاشات در ایران و استفاده [ادعایی] روسیه از پهپادهای انتحاری ایرانی در جنگ اوکراین، تمرکز آمریکا را از احیای برجام منحرف کرده است.

 

نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران، در ادامه با ادعای اینکه آمریکا روزنه‌ها برای تداوم دیپلماسی با ایران را باز نگه می‌دارد، گفت: «تا وقتی که زمان آن برسد. اما آمریکا فعلا سیاست تحریم و فشار را ادامه می‌دهد».

 

این مقام آمریکایی درباره ادعاهای خود توضیح داد: «اگر این مذاکرات [وین] انجام نمی‌شود، به‌دلیل موضع ایران و هرچیزی است که از ماه سپتامبر رخ داده است. تمرکز ما توافقی نیست که به جلو نرود، بلکه چیزی است که در ایران رخ می‌دهد».

 

طبق این گزارش، مالی با بیان اینکه آمریکا روی اغتشاشات و آشوبگران در ایران، ارسال پهپاد برای روسیه و آزاد کردن آمریکایی‌های بازداشت‌شده در ایران تمرکز کرده، گفت اگر دیپلماسی با تهران به جایی نرسد، واشنگتن آماده استفاده از دیگر ابزارها است.

 

وی در ادامه گفت: «اگر ایران تصمیم بگیرد که از حدود جدید در برنامه اتمی خود عبور کند، پس جواب ما هم قطعا متفاوت و هماهنگ با متحدان اروپایی ما خواهد بود. هیچ جادویی هم در یافتن فرمول جدید ما نخواهد بود»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار