تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

دستگیری عامل تیراندازی به سوی شهروندان در بوکان

فرمانده انتظامی بوکان، از دستگیری عامل تیراندازی به سوی شهروندان با اشراف اطلاعاتی و عملیات ضربتی پلیس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۵۹۹۸۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی فرماندهی انتظامی آذربایجان‌غربی، سرهنگ "سلمان حیدری" در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: به دنبال گزارشات مردمی مبنی بر تیراندازی به شهروندان از طبقه 5ساختمانی در یکی از محلات شهرستان بوکان، بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس شهرستان قرار گرفت.

 

وی افزود: با اشراف اطلاعاتی و تحقیقات میدانی پلیس مشخص شد که یک نفر در هنگام وقوع تجمعات با استفاده از سلاح شکاری از طبقه پنجم به سمت شهروندان تیراندازی که علاوه بر ایجاد رعب و وحشت عمومی، موجب ایجاد خسارت به خودروی شهروندان و مصدومیت آنان شده است.

 

فرمانده انتظامی شهرستان بوکان تصریح کرد: بلافاصله اقدامات تخصصی پلیس برای دستگیری متهم آغاز شد که در نهایت با تلاش های صورت گرفته مخفیگاهش شناسایی و در کمترین زمان ممکن در عملیاتی ضربتی دستگیر شد.

 

حیدری با بیان اینکه از متهم 2 قبضه سلاح شکاری و تعدادی سلاح سرد کشف شد، خاطرنشان کرد: امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است و پلیس به هیچ شخص یا اشخاصی اجازه نخواهد داد تا آرامش شهروندان را به مخاطره بیندازند و با مخلان نظم و امنیت برابر قانون و قاطعانه برخورد خواهد کرد.

ارسال نظر