ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

محدودیت دوهفته‌ای کمیته انضباطی برای ۱۵ دانشجوی خاطی خواجه‌نصیر

محدودیت دوهفته‌ای کمیته انضباطی برای ۱۵ دانشجوی خاطی خواجه‌نصیر دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در اطلاعیه‌ای از صدور حکم ممنوع‌الورودی به ۱۵ نفر و صدور حکم انضباطی برای ۱۴ نفر از دانشجویان این دانشگاه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۶۰۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر بر این اساس، در اطلاعیه دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی آمده است: نظر به تذکرات مکرر به برخی از دانشجویان در خصوص رعایت مقررات و شئون دانشگاه، متاسفانه به دلیل تکرار برخی فعالیت های خلاف قوانین و عرف دانشگاه و رخدادهای نامناسب صورت گرفته در چند روز اخیر از سوی طیف‌های مختلف دانشجویی، مقرر گردید که ۱۵ نفر از دانشجویان به مدت ۲ هفته ممنوع الورود گردند، کمیته انضباطی دانشجویان اگرچه تا این تاریخ هیچ حکم انضباطی صادر نکرده بود، با هدف اجرای قانون و حفظ حریم دانشگاه و نیز جلوگیری از وقوع حوادث پرمخاطره بیشتر، نسبت به صدور احکام انضباطی ۱۴ نفر از دانشجویان اقدام کرده است.

همچنین به اطلاع می رساند مطابق تصمیم گیری مدیریت دانشگاه، تا اطلاع ثانوی تردد کلیه دانشجویان در پردیس های غیر هم‌رشته منوط به اخذ درس در پردیس مربوطه می‌باشد.

اخیرا نیز دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، اطلاعیه‌ای دیگر درخصوص رعایت قوانین توسط دانشجویان صادر کرده بود که به شرح ذیل است: 

همانطور که بارها در اطلاعیه های قبلی اعلام شده است، هیات رئیسه دانشگاه از هرگونه برنامه و مراسم در چارچوب مقررات و آداب و شئون دانشگاه استقبال می‌کند و تسریع در تشکیل تشکل‌ها و مجموعه‌های دانشجویی دانشگاه جهت تسریع و توسعه این موضوع را دنبال می‌نماید.

در این میان، موکدانه به اطلاع می‌رساند، اصرار بر برگزاری برخی برنامه های خارج از چهارچوب شئون دانشگاه و بعضا شعارهای ناهنجار که از طرفی منجر به حواشی فراوان و غیر قابل کنترل و از طرفی عبور از مقررات و قوانین متقن از سوی هر طیف دانشجویی می شود به طور قطعی تخلف محسوب می گردد. لذا، با هدف حفظ آرامش و ادامه روند جاری فعالیت های آموزشی و پژوهشی، اجرای قانون و تسریع در بررسی همه تخلفات و جدیت در اجرایی‌ نمودن احکام شورای انضباطی سرلوحه فعالیت های واحدهای ذیربط خواهد بود.

از عموم دانشجویان عزیز خواستاریم نظر به شرایط خاص و وقوع برخی حوادث امنیتی و تاسف بار در برخی شهرها، ضمن حفظ هوشیاری از حضور در تجمعات داخل و بیرون دانشگاه خودداری نمایند و هرگونه مورد خاص را با مسئولین دانشگاه در میان بگذارند./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار