غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

آنکارا: اجازه تشکیل دولتی تروریستی در اطراف ترکیه را نمی‌دهیم

وزیر کشور ترکیه روز سه‌شنبه تاکید کرد که کشورش اجازه نخواهد داد تا دولتی تروریستی در اطرافش ایجاد شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 22
کد خبر: ۱۶۰۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر «سلیمان صویلو» که این سخنان را در جریان کنفرانس خبری مشترک با «نانسی ورز» همتای آلمانی خود مطرح می‌کرد، گفت: «دیدار مفید و سازنده‌ای داشتیم که نشان می‌دهد آلمان همچنان شریک مهمی برای ترکیه به شمار می‌آید».

صویلو افزود که از زمانی که ورز وزارت کشور آلمان را در دست گرفته، تمایل خود برای همکاری سازنده و مذاکرات دوجانبه برای حل تمامی مشکلات با ترکیه را ابراز داشته است.

وزیر کشور آلمان نیز در این کنفرانس خبری گفت که برلین به طور کامل به ترکیه اعلام همبستگی کرده و از مبارزه این کشور با تروریسم حمایت می‌کند.

از سوی دیگر «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز سه‌شنبه گفت که ترکیه با حمایت تانک‌ها و نظامیان خود، تروریست‌ها را ریشه‌کن می‌کند.

وی که این سخنان را در جریان افتتاح سد و نیروگاه آبی «یوسف ایلی» مطرح می‌کرد، گفت: «با حمله به اهداف تروریستی در شمال سوریه و عراق، به حمله تروریستی پست در استانبول که به کشته شدن شش بی‌گناه منجر شد، پاسخ دادیم».

رئیس جمهور ترکیه اضافه کرد: «مدتی است که تروریست‌ها را با هواپیماها، توپخانه‌ها، و پهپادهایمان تحت پیگرد قرار داده‌ایم و در نزدیک‌ترین زمان، با حمایت نظامیان و تانک‌هایمان تروریست‌ها را ریشه‌کن خواهیم کرد».

همچنین اردوغان شامگاه دوشنبه در مصاحبه با خبرگزاری «آناتولی» گفت دولت‌های آمریکا در سال‌های اخیر هزاران کامیون مهمات را به شبه‌نظامیان کُرد سوری تحویل داده‌اند.

وی در این‌باره توضیح داد: «ما از این واقعیت که یک کشور متحد ترکیه در ائتلاف ناتو، هزاران کامیون مملو از مهمات و سلاح را به مناطقی از سوریه که در آن تروریست‌ها در سال‌های اخیر فعالیت می‌کنند، تحویل داده است، ناراحت هستیم».

طبق این گزارش، رئیس جمهور ترکیه اظهار داشت: «این مسیر از زمان ریاست جمهوری باراک اوباما ادامه داشته، در دوره دونالد ترامپ ادامه یافته و در دوره جو بایدن نیز بدون تغییر باقی مانده است»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر