خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

رئیس جمهور: نشست کمیسیون همکاری‌های تهران ـ آستانه در آینده نزدیک برگزار خواهد شد

رئیس جمهور: نشست کمیسیون همکاری‌های تهران ـ آستانه در آینده نزدیک برگزار خواهد شد رئیس جمهور گفت: هجدهمین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های تهران-آستانه در آینده نزدیک برگزار خواهد شد که می‌تواند نتایج مفید و موثری در جهت اجرای توافقات فی‌مابین و ارتقای سطح روابط دو کشور به ویژه در عرصه اقتصادی داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور شامگاه دوشنبه در گفت‌وگوی تلفنی با «قاسم ژومارت توکایف» رئیس جمهور قزاقستان با تبریک انتخاب مجدد وی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: روابط تهران - آستانه همواره رو به پیشرفت بوده و امیدوارم تعاملات و مناسبات دو کشور در دوره جدید ریاست جمهوری جنابعالی بیش از پیش تحکیم شود.

رئیس جمهور با اشاره به توافقات خوب حاصل شده در دیدارهای متعدد روسای جمهور دو کشور گفت: هجدهمین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های تهران-آستانه در آینده نزدیک برگزار خواهد شد که می‌تواند نتایج مفید و موثری در جهت اجرای توافقات فی‌مابین و ارتقای سطح روابط دو کشور به ویژه در عرصه اقتصادی داشته باشد.

قاسم «ژومارت توکایف»، رئیس جمهور قزاقستان نیز در این مکالمه تلفنی با تشکر از حسن نظر آیت‌الله رئیسی به قزاقستان تاکید کرد: ایران همسایه و دوست صمیمی قزاقستان است و دو کشور ظرفیت‌ها و زمینه‌های زیادی برای گسترش همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای دارند.

رئیس جمهور قزاقستان تصریح کرد که به مقامات دولت متبوعش دستور داده برای تقویت و تعمیق روابط دو کشور به ویژه در زمینه اقتصادی همکاری حداکثری را داشته باشند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار