عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست

آیت‌الله رئیسی:مهم‌ترین مولفه قدرت ایران مردم تربیت یافته با فرهنگ ایثار هستند

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: مهم‌ترین مولفه قدرت در نظام و کشور جوانان و فرهنگ ایثار است و دلیل اینکه دشمنان در این ۴۳ سال علیرغم همه توطئه‌ها در مقابل جمهوری اسلامی موفق نشدند، حضور مردمی است که اساس حضور آنها در میدان اندیشه و انگیزه مردم است و باید تلاش کرد که این اندیشه و انگیزه همچنان بماند و ارتقا پیدا کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 24
کد خبر: ۱۶۰۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی صبح امروز پنجشنبه در ادامه بازدیدهای میدانی از شهرستان‌های استان تهران، در جلسه شورای اداری شهرستان اسلامشهر گفت: سفر ما به اسلامشهر باید زودتر انجام می‌شد، اما این به معنای آن نبود که کار در اینجا متوقف مانده باشد و گام‌های خوبی در اسلامشهر برای رفع مشکلات برداشته شده است.
رئیس جمهور مردم اسلامشهر را مردمانی متدین و وفادار به ارزش‌های انقلاب اسلامی توصیف کرد و افزود: شاهد صدق این مدعا ۱۰۰۰ شهید و تعداد زیادی جانباز و ایثارگری هستند که مردم این منطقه تقدیم انقلاب اسلامی کرده‌اند.
دکتر رئیسی حفظ روحیه ایثارگری و انسجام را از مسائل اصلی اسلامشهر و دیگر مناطق کشور دانست و اظهار داشت: داشته‌های فرهنگی از بزرگترین سرمایه‌های ما هستند که پرچمداران توجه به این سرمایه ائمه محترم جمعه، مسئولین فرهنگی، معلمان، اساتید، موسسات فرهنگی و عموم خانواده‌ها هستند.
رئیس جمهور تصریح کرد: شهدای ما که تربیت یافتگان همین فرهنگ هستند پایه قدرت و اقتدار ما هستند و امروز مسیر اقتدارآفرینی از سوی همین مردم و جوانانی دنبال می‌شود که به تبعیت از فرهنگ ایثار حاضر هستند مسئولیت بپذیرند و خطرپذیرند؛ جوانانی که در مواجهه با دشمن به هیچ عنوان میدان را خالی نمی‌کنند.
آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین مولفه قدرت در نظام و کشور همین جوانان و همین فرهنگ است و دلیل اینکه دشمنان در این ۴۳ سال علیرغم همه توطئه‌ها موفق نشدند، دلیلش حضور مردمی است که اساس حضور آنها در میدان فرهنگ، باورها، اعتقادات، اندیشه و انگیزه مردم است و باید تلاش کرد که این اندیشه و انگیزه همچنان بماند و ارتقا پیدا کند./پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

مطالب مرتبط
ارسال نظر