ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

تکذیب افزایش تولید نفت از سوی عربستان

تکذیب افزایش تولید نفت از سوی عربستان وزیر انرژی عربستان تاکید کرد ادعا‌های اخیر مبنی بر افزایش تولید توسط ریاض و دیگر تولیدکنندگان نفت درست نیست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر «عبدالعزیز بن سلمان» وزیر انرژی عربستان دوشنبه شب ادعاهای منتشر شده اخیر درخصوص بررسی افزایش تولید نفت از سوی این کشور و دیگر تولیدکنندگان اوپک پلاس را کاملا مردود دانست.

براساس گزارش خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، او در این خصوص گفت: گزارشات مطرح شده در خصوص بررسی افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای به صورت روزانه میان عربستان و اوپک پلاس درست نیست.

او تاکید کرد تصمیم به کاهش ۲ میلیون بشکه در روز که از سوی اوپک پلاس اتخاذ شد، تا پایان سال ۲۰۲۳ ادامه خواهد یافت. در همین حال وزیر انرژی عربستان تاکید کرد اگر نیاز به اتخاذ اقدامات بیشتری برای کاهش تولید برای بازگشت تعادل میان عرضه و تقاضای نفت بود، ریاض آمادگی کامل دارد وارد عمل شود.

این سخنان درحالی مطرح می‌شود که ساعتی پیش روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال گزارش داد عربستان و دیگر کشور‌های عضو اوپک پلاس در حال بحث در خصوص افزایش تولید نفت هستند.

شایان ذکر است پیش از این نیز «هیثم العیص» دبیرکل سازمان اوپک اعلام کرده بود که تصمیم اوپک پلاس درباره کاهش تولید نفت تصمیم درست در زمان مناسب بوده است. کشور‌های صادرکننده نفت در ۵ اکتبر تصمیم گرفتند که تولید نفت خود را از اول نوامبر به میزان ۲ میلیون بشکه کاهش دهند.

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال به نقل از چند منبع آگاه فاش کرد که چند روز پیش از کاهش تولید نفت توسط اوپک پلاس، مقامات آمریکایی از سران عربستان و دیگر تولیدکنندگان نفت در خلیج فارس خواسته بودند تا تصمیم را برای یک ماه بعد به تاخیر بیاندازند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار