دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

عربستان: جهان باید به فکر جایگزینی برای نفت باشد

عادل الجبیر در سخنانی تاکید کرد عربستان نمی‌تواند بیشتر از سقف جهانی نفت تولید کند و جهان باید در اندیشه انرژی جایگزین برای نفت باشد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 09
کد خبر: ۱۵۸۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، عادل الجبیر، وزیر مشاور در امور خارجه عربستان تاکید کرد جهان باید در اندیشه انرژی جایگزین برای نفت باشد.

عادل الجبیر در حاشیه نشست آب و هوایی در شرم الشیخ مصر در گفتگو با شبکه تلویزیونی العربیه گفت: عربستان در دهه هشتاد قرن گذشته در زمینه تولید نفت ابراز نگرانی و بر نیاز به انرژی جایگزین تاکید کرده بود.

او در این گفتگو اعلام کرد عربستان از دهه هشتاد در موضوع تولید نفت ابراز نگرانی کرده بود، عربستان همواره تاکید داشت که دشوار است بتوان از سقف تولید عبور کرد و جهان باید در اندیشه انرژی جایگزین باشد تا بتواند به تقاضا در بازار که همواره روندی رو به رشد دارد پاسخ دهد.

شایان ذکر است پیش از این نیز «هیثم العیص» دبیرکل سازمان اوپک اعلام کرده بود که تصمیم اوپک پلاس درباره کاهش تولید نفت تصمیم درست در زمان مناسب بوده است. کشور‌های صادرکننده نفت در ۵ اکتبر تصمیم گرفتند که تولید نفت خود را از اول نوامبر به میزان ۲ میلیون بشکه کاهش دهند.

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال به نقل از چند منبع آگاه فاش کرد که چند روز پیش از کاهش تولید نفت توسط اوپک پلاس، مقامات آمریکایی از سران عربستان و دیگر تولیدکنندگان نفت در خلیج فارس خواسته بودند تا تصمیم را برای یک ماه بعد به تاخیر بیاندازند.

در راستای بی اعتنایی عربستان به درخواست‌های آمریکا، «باب منندز» رئیس دموکرات کمیته خارجی سنای این کشور با اشاره به اقدام اخیر عربستان برای کاهش تولید روزانه دو میلیون بشکه نفت که به تعبیر برخی مغایر با هدف مقابله با روسیه است، از واشنگتن خواست هرچه سریعتر به روابط خود با ریاض پایان دهد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر