هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

عربستان: جهان باید به فکر جایگزینی برای نفت باشد

عربستان: جهان باید به فکر جایگزینی برای نفت باشد عادل الجبیر در سخنانی تاکید کرد عربستان نمی‌تواند بیشتر از سقف جهانی نفت تولید کند و جهان باید در اندیشه انرژی جایگزین برای نفت باشد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 09
کد خبر: ۱۵۸۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، عادل الجبیر، وزیر مشاور در امور خارجه عربستان تاکید کرد جهان باید در اندیشه انرژی جایگزین برای نفت باشد.

عادل الجبیر در حاشیه نشست آب و هوایی در شرم الشیخ مصر در گفتگو با شبکه تلویزیونی العربیه گفت: عربستان در دهه هشتاد قرن گذشته در زمینه تولید نفت ابراز نگرانی و بر نیاز به انرژی جایگزین تاکید کرده بود.

او در این گفتگو اعلام کرد عربستان از دهه هشتاد در موضوع تولید نفت ابراز نگرانی کرده بود، عربستان همواره تاکید داشت که دشوار است بتوان از سقف تولید عبور کرد و جهان باید در اندیشه انرژی جایگزین باشد تا بتواند به تقاضا در بازار که همواره روندی رو به رشد دارد پاسخ دهد.

شایان ذکر است پیش از این نیز «هیثم العیص» دبیرکل سازمان اوپک اعلام کرده بود که تصمیم اوپک پلاس درباره کاهش تولید نفت تصمیم درست در زمان مناسب بوده است. کشور‌های صادرکننده نفت در ۵ اکتبر تصمیم گرفتند که تولید نفت خود را از اول نوامبر به میزان ۲ میلیون بشکه کاهش دهند.

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال به نقل از چند منبع آگاه فاش کرد که چند روز پیش از کاهش تولید نفت توسط اوپک پلاس، مقامات آمریکایی از سران عربستان و دیگر تولیدکنندگان نفت در خلیج فارس خواسته بودند تا تصمیم را برای یک ماه بعد به تاخیر بیاندازند.

در راستای بی اعتنایی عربستان به درخواست‌های آمریکا، «باب منندز» رئیس دموکرات کمیته خارجی سنای این کشور با اشاره به اقدام اخیر عربستان برای کاهش تولید روزانه دو میلیون بشکه نفت که به تعبیر برخی مغایر با هدف مقابله با روسیه است، از واشنگتن خواست هرچه سریعتر به روابط خود با ریاض پایان دهد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار