آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

مشاور پوتین: از عملیات ترکیه اطلاع داشتیم

مشاور ویژه روسیه در امور سوریه با بیان اینکه ترکیه از قصد خود برای عملیات در سوریه و عراق خبر داده بود، گفت که خروج نیروهای آمریکا از سوریه به ثبات و امنیت در این کشور کمک خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 22
کد خبر: ۱۶۰۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ آلکساندر لاورنتیف، مشاور ویژه روسیه در امور سوریه گفت که خروج نیروهای آمریکا از سوریه به ثبات و امنیت در این کشور کمک خواهد کرد.

 

لاورنتیف، امروز سه شنبه قبل از آغاز نشست آستانه در مورد سوریه در جمع خبرنگاران گفت که «ترکیه از پیش روسیه را در جریان عملیات هوایی خود در سوریه و عراق گذاشته بود و این موضوع در نشست آستانه بررسی خواهد شد.»

 

او از دولت ترکیه خواست که به منظور جلوگیری از تشدید تنش در شمال و شمال شرق سوریه و همه اراضی این کشور خویشتن‌داری کند.

 

از دو روز پیش ترکیه عملیاتی را علیه شبه نظامیان مورد حمایت آمریکا در شمال سوریه همزمان با عملیات مشابه علیه "پ ک ک" در عراق آغاز کرده است.

 

مشاور پوتین در مورد سازوکار کمک‌های انسانی به سوریه از طریق مرزها نیز گفت که کشورش همچنان اعتقاد دارد که این مکانیزم قدیمی است و باید آن را کنار گذاشت.

 

لاورنتیف با بیان اینکه در مورد شرکای خود در این باره و اتخاذ اقدامی در این باره صحبت خواهیم کرد، اظهار داشت: «ادعای رسانه‌های غربی در مورد حمله مشترک سوریه و روسیه علیه مناطق کاهش تنش در ادلب دروغ است.»

 

او گفت که غرب از پرونده سوریه به عنوان یکی از مسائل برای مقابله با فدراسیون روسیه سوء استفاده می‌کند.

 

نوزدهمین نشست آستانه امروز سه شنبه با حضور نمایندگانی از روسیه، ایران و ترکیه در پایتخت آستانه آغاز شد و دو روز ادامه خواهد داشت./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار