بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب

مشاور پوتین: از عملیات ترکیه اطلاع داشتیم

مشاور ویژه روسیه در امور سوریه با بیان اینکه ترکیه از قصد خود برای عملیات در سوریه و عراق خبر داده بود، گفت که خروج نیروهای آمریکا از سوریه به ثبات و امنیت در این کشور کمک خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 22
کد خبر: ۱۶۰۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ آلکساندر لاورنتیف، مشاور ویژه روسیه در امور سوریه گفت که خروج نیروهای آمریکا از سوریه به ثبات و امنیت در این کشور کمک خواهد کرد.

 

لاورنتیف، امروز سه شنبه قبل از آغاز نشست آستانه در مورد سوریه در جمع خبرنگاران گفت که «ترکیه از پیش روسیه را در جریان عملیات هوایی خود در سوریه و عراق گذاشته بود و این موضوع در نشست آستانه بررسی خواهد شد.»

 

او از دولت ترکیه خواست که به منظور جلوگیری از تشدید تنش در شمال و شمال شرق سوریه و همه اراضی این کشور خویشتن‌داری کند.

 

از دو روز پیش ترکیه عملیاتی را علیه شبه نظامیان مورد حمایت آمریکا در شمال سوریه همزمان با عملیات مشابه علیه "پ ک ک" در عراق آغاز کرده است.

 

مشاور پوتین در مورد سازوکار کمک‌های انسانی به سوریه از طریق مرزها نیز گفت که کشورش همچنان اعتقاد دارد که این مکانیزم قدیمی است و باید آن را کنار گذاشت.

 

لاورنتیف با بیان اینکه در مورد شرکای خود در این باره و اتخاذ اقدامی در این باره صحبت خواهیم کرد، اظهار داشت: «ادعای رسانه‌های غربی در مورد حمله مشترک سوریه و روسیه علیه مناطق کاهش تنش در ادلب دروغ است.»

 

او گفت که غرب از پرونده سوریه به عنوان یکی از مسائل برای مقابله با فدراسیون روسیه سوء استفاده می‌کند.

 

نوزدهمین نشست آستانه امروز سه شنبه با حضور نمایندگانی از روسیه، ایران و ترکیه در پایتخت آستانه آغاز شد و دو روز ادامه خواهد داشت./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار