جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

مخالفت سران بغداد و اربیل با استفاده از خاک عراق برای تجاوز علیه همسایگان

مخالفت سران بغداد و اربیل با استفاده از خاک عراق برای تجاوز علیه همسایگان رئیس منطقه کردستان عراق با نخست‌وزیر این کشور دیدار و درباره مسائل امنیتی مربوط به مرزهای عراق گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 22
کد خبر: ۱۶۰۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، «نیچروان بارزانی» رئیس منطقه کردستان عراق و هیأت همراه او صبح امروز سه‌شنبه با «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر این کشور دیدار کرد.

 

دفتر اطلاع‌رسانی السودانی در بیانیه‌ای با اعلام این خبر افزود که السودانی در این دیدار از اهتمام دولت منطقه کردستان به وحدت مواضع در سطح ملی و ضرورت همکاری و هماهنگی برای مقابله با چالش‌های اقتصادی، معیشتی و خدماتی که لازمه فراهم کردن زندگی شایسته برای همه شهروندان در سراسر عراق است، قدردانی کرد.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری عراق (واع)، نخست وزیر عراق همچنین بر پایبندی دولت فدرال عراق به قانون اساسی این کشور برای رسیدگی به پرونده‌ها و مسائل اختلافی با دولت منطقه کردستان به منظور تضمین حقوق همه تأکید کرد.

 

بارزانی نیز کسب رأی اعتماد دولت السودانی را به وی تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که دولت جدید بتواند کشور را به سمت مرحله جدیدی که زبان تفاهم و راه‌حل‌ها در آن حاکم باشد، سوق دهد.

 

طبق بیانیه مذکور، در این دیدار دو طرف به بررسی پرونده امنیت مناطق مرزی عراق پرداخته و بر همکاری برای حفظ حاکمیت عراق و مخالفت با تجاوزات مکرر و نیز تلاش برای ممانعت از استفاده از خاک عراق به عنوان سکویی برای تجاوزات علیه هر یک از کشورهای همسایه تأکید شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار