سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

آخرین اخبار از جزئیات طرح اصلاح انتخابات مجلس

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی از تصویب طرح اصلاح انتخابات مجلس در این کمیسیون خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدحسن آصفری عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین تغییرات طرح انتخابات مجلس در این کمیسیون، اظهار داشت: کمیسیون شورا‌ها در مراحل پایانی رسیدگی به طرح قانون انتخابات مجلس است و اعضای این کمیسیون در حال اصلاح قانون مذکور است و تمامی طرح‌هایی که می‌تواند به اصلاح درست قانون انتخابات مجلس ختم شود را مورد بررسی قرار داده که از جمله آن‌ها انتخابات تناسبی است که اکنون در دستور کار کمیسیون شورا‌ها قرار دارد.

 

وی افزود: تمام مراحل بررسی قانون انتخابات به همراه کارشناسان و حقوقدان‌های شورای نگهبان و مرکز پژوهش‌های مجلس در حال انجام است و به زودی این طرح راهی صحن علنی مجلس خواهد شد.

 

عضو کمیسیون شورا‌های مجلس با اشاره به جزئیات این طرح، گفت: اولین هدف اصلاح قانون انتخابات افزایش مشارکت مردم در انتخابات است و دومین هدف که در این طرح به صورت ویژه به آن نگاه شده است این مورد است که از مجلس تک صدایی خارج شده و بتوانیم یک مجلس چندصدایی ایجاد کنیم؛ زیرا این چندصدایی باعث خواهد شد که مسیر کشور با پیشرفت روبرو باشد.

 

آصفری تصریح کرد: مورد بعدی که در این قانون دیده شده است این است که باید برای انتخابات بعدی تعداد نمایندگان افزایش یابد این سه مورد موارد مهم قانون انتخابات مجلس است که با اصلاح شدن این قانون شاهد یک مجلس پویا و کارآمد خواهیم بود.

 

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: طرح قانون انتخابات در کمیسیون شورا‌های مجلس به تصویب رسیده است و به زودی به صحن علنی مجلس ارسال خواهد شد تا قبل از انتخابات سال آینده این طرح به تصویب نمایندگان مجلس برسد.

 

آصفری در پاسخ به این سؤال که دولت به صراحت اعلام کرده است که قصد دارد لایحه‌ای در رابطه با انتخابات‌ها به مجلس ارسال کنند، سرنوشت طرح مذکور چه خواهد شد؟ تأکید کرد: مجلس دیگر نمی‌تواند منتظر دولت و لایحه انتخابات بماند؛ زیرا یک سال به انتخابات مانده است و اگر دولت می‌خواست که لایحه‌ای در این رابطه به مجلس ارسال کنند باید هرچه زودتر آن را می‌فرستاد، اما سعی خواهد شد که در اصلاح طرح مذکور از نظرات و مشورت‌های دولت نیز استفاده شود./ تسنیم

ارسال نظر