درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

بازداشت عاملان انتحاری شهر قدس قبل از اقدام تروریستی

به گفته فرمانده پلیس غرب تهران تیمی انتحاری قصد داشت در یکی از اماکن مذهبی شهرستان عملیات انتحاری انجام دهد که تیم‌های پلیس آگاهی با بررسی‌های میدانی این تیم را شناسایی و دو عامل آن را بازداشت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۵۷۵

به گزارش راهبرد معاصر سردار کیوان ظهیری فرمانده انتظامی غرب استان تهران با اشاره به دستگیری عوامل ایجاد ناامنی اظهار کرد: ۲۵ آبان ماه سال جاری خبری به پلیس آگاهی شهرستان قدس واصل می‌شود مبنی بر اینکه تیمی انتحاری قصد عملیات انفجاری در یکی از اماکن مذهبی این شهرستان را دارد لذا تیم‌های مشترک از پلیس آگاهی و امنیت عمومی بررسی موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

وی گفت: مأموران انتظامی با بررسی‌های میدانی و تحقیقات مقدماتی مخفیگاه این افراد را در شهرستان قدس شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی، ساعت ۴ صبح روز ۲۶ آبان ماه در عملیاتی غافلگیرانه و با رعایت اصل غافلگیری عامل اصلی این تیم را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران ابراز داشت: در بازرسی از مخفیگاه متهم اصلی، ۲ قبضه سلاح کلت کمری، ۹۱ عدد فشنگ جنگی، ۳ قبضه صداخفه‌کن و 7 کیلو مواد منفجره و ریموت کشف شد.

سردار ظهیری تصریح کرد: مأموران انتظامی در عملیاتی دیگر عصر همان روز، عامل دوم را نیز در مخفیگاهش در شهرستان قدس دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: از شهروندان درخواست می‌شود هرگونه تردد مشکوک افراد را در این روزهای حساس به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند تا امنیت و آرامش برای شهروندان فراهم شود./فارس

ارسال نظر