عراقچی: شرایط برای ورود ایرانیان پناهنده به کشور فراهم است ویتکاف: در حال انجام توافق صلح بین اسرائیل و حماس هستیم امضای توافق صلح غزه توسط ترامپ و سران کشور‌ها در شرم‌الشیخ + ویدئو  ترامپ در اجلاس شرم الشیخ: جنگ جهانی سوم در منطقه رخ نخواهد داد السیسی در اجلاس شرم‌الشیخ: خاورمیانه‌ای عاری از سلاح‌های کشتار جمعی می‌خواهیم اعلام برائت مقتدی صدر از حضور نخست وزیر عراق در نشست شرم الشیخ آزادی ۴ هزار اسیر فلسطینی در سه توافق تبادل اسرا لغو دعوت نتانیاهو به نشست غزه پس از هشدار اردوغان ادعای ترامپ پس از ورود به مصر: برای توافق با ایران آماده‌ام ادعای ترامپ علیه ایران در شرم‌الشیخ اسرائیل هیوم: نتانیاهو به دلیل مخالفت کشور‌ها به شرم الشیخ نرفت ترامپ اراضی اشغالی را به مقصد شرم‌الشیخ ترک کرد وقوع انفجار مهیب در قاهره نخست‌وزیر عراق: در صورت مشارکت «نتانیاهو»، از اجلاس شرم الشیخ خارج خواهم شد ماکرون: فرانسه در اجرای تمام مراحل توافق آتش‌بس غزه مشارکت می‌کند

حمله سایبری به پارلمان اروپا پس از صدور بیانیه ضدروسی

رئیس پارلمان اروپا اعلام کرد وبسایت این نهاد پس از صدور بیانیه ضدروسی هدف حمله سایبری قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر وبسایت پارلمان اروپا امروز چهارشنبه بلافاصله پس از رای قانونگذاران علیه روسیه هدف حمله سایبری قرار گرفت. این نهاد اروپایی در یک رای گیری نمادین روسیه را به بهانه حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی و سامانه انرژی اوکراین، به عنوان حامی تروریسم معرفی کرد.

به گزارش تله تریدر، روبرتا متسولا رئیس پارلمان اروپا ادعا کرد: «یک گروه حامی کرملین مسئولیت این حمله سایبری را بر عهده گرفته است. کارشناسان فناوری اطلاعات ما در حال عقب راندن حملات هستند و از سیستم‌های ما محافظت می‌کنند. این امر پس از اعلام روسیه به عنوان یک دولت حامی تروریسم رخ داد.»

پارلمان اروپا امروز چهارشنبه تصمیم گرفت روسیه را به عنوان کشور حامی تروریسم معرفی کند، زیرا حملات نظامی مسکو به اهداف غیرنظامی مانند زیرساخت‌های انرژی و پناهگاه‌ها ناقض قوانین بین المللی است.

بر اساس این گزارش، با اینکه اتحادیه اروپا مانند آمریکا دارای لیست کشور‌های تروریستی نیست، اما ۴۹۴ قانون‌گذار اروپایی امروز به این قطعنامه رأی موافق داده، ۵۸ نماینده رأی مخالف و ۴۴ نفر نیز رأی ممتنع دادند.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به قطعنامه پارلمان اروپا در «حامی تروریسم» خواندن روسیه در تلگرام نوشت: من پیشنهاد می‌کنم پارلمان اروپا به عنوان «حامی حماقت» معرفی شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار