نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

ورود بی سابقه مهاجران به انگلیس

ورود بی سابقه مهاجران به انگلیس در فضای متاثر دوران پساکرونا و جنگ اوکراین، شمار مهاجرانی که وارد انگلیس شده اند به طور چشمگیری افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 25
کد خبر: ۱۶۰۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، آمار و ارقامی که به تازگی در انگلیس منتشر شد، نشان می‌دهد رقم بی سابقه‌ای از مهاجران و پناهجویان از دیگر کشور‌های جهان وارد این کشور شده اند. اعلام شده است که بیشتر افرادی که بین ژوئن ۲۰۲۱ تا ژوئن ۲۰۲۲ وارد خاک انگلیس شده اند از اتباع کشور‌های خارج از اتحادیه اروپا بوده اند. به بیان دقیق‌تر در این بازه زمانی حدود ۵۰۴۰۰۰ نفر وارد خاک انگلیس شده اند که نسبت به زمان مشابه قبلی ۳۳۱۰۰۰ نفر افزایش داشته است.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، جی لیندوپ، مدیر مرکز مهاجرت بین‌المللی در سازمان ملی آمار و پژوهش‌های اقتصادی انگلیس گفت: یک رشته از رویداد‌ها در سراسر جهان بر الگو‌های مهاجرت تأثیر گذاشته است، اما به طور کلی روند مهاجرت‌ها به کشور به طور چشمگیری افزایش یافته است. برداشته شدن محدودیت‌های مربوط به کرونا، ورود شهروندان هنگ کنگی که دارای گذرنامه ورود به انگلیس بودند و موافقت با ورود مهاجران و پناهجویان افغانی و اوکراینی بیشترین نقش را در افزایش ورود مهاجران به انگلیس در این مدت داشته اند.

 

به طور دقیق، ۳۹ درصد از مهاجران با گذرنامه دانشجویی و ۲۱ درصد با گذرنامه کار وارد شده اند. علاوه بر ارقام مربوط به مهاجرت قانونی، سازمان ملی آمار انگلیس تخمین می‌زند که ۳۵۰۰۰ نفر به طور غیرقانونی از کانال مانش عبور کرده اند و وارد خاک این کشور شده اند.

 

سوئلا براورمن، وزیر کشور راست افراطی انگلیس که به همین علت اکنون تحت فشار است اعتراف کرد که دولت انگلیس در کنترل مرز‌ها شکست خورده است.

 

در حالی که بر اثر تهاجم غیر قانونی آمریکا و انگلیس به عراق و افغانستان، لیبی و سوریه علاوه بر تخریب زیر ساخت‌های این کشور‌ها میلیون‌ها نفر آواره شدند، به گفته نهاد‌های حقوق بشری، این کشور‌ها حاضر نیستند حتی بخش کوچکی از آوارگانی را که خود پدید آوردند حتی همکاران افغانستانی خود را که سال‌ها برای نیرو‌های نظامی و دولت انگلیس در افغانستان کار کردند بپذیرند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار