حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

ورود بی سابقه مهاجران به انگلیس

در فضای متاثر دوران پساکرونا و جنگ اوکراین، شمار مهاجرانی که وارد انگلیس شده اند به طور چشمگیری افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 25
کد خبر: ۱۶۰۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، آمار و ارقامی که به تازگی در انگلیس منتشر شد، نشان می‌دهد رقم بی سابقه‌ای از مهاجران و پناهجویان از دیگر کشور‌های جهان وارد این کشور شده اند. اعلام شده است که بیشتر افرادی که بین ژوئن ۲۰۲۱ تا ژوئن ۲۰۲۲ وارد خاک انگلیس شده اند از اتباع کشور‌های خارج از اتحادیه اروپا بوده اند. به بیان دقیق‌تر در این بازه زمانی حدود ۵۰۴۰۰۰ نفر وارد خاک انگلیس شده اند که نسبت به زمان مشابه قبلی ۳۳۱۰۰۰ نفر افزایش داشته است.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، جی لیندوپ، مدیر مرکز مهاجرت بین‌المللی در سازمان ملی آمار و پژوهش‌های اقتصادی انگلیس گفت: یک رشته از رویداد‌ها در سراسر جهان بر الگو‌های مهاجرت تأثیر گذاشته است، اما به طور کلی روند مهاجرت‌ها به کشور به طور چشمگیری افزایش یافته است. برداشته شدن محدودیت‌های مربوط به کرونا، ورود شهروندان هنگ کنگی که دارای گذرنامه ورود به انگلیس بودند و موافقت با ورود مهاجران و پناهجویان افغانی و اوکراینی بیشترین نقش را در افزایش ورود مهاجران به انگلیس در این مدت داشته اند.

 

به طور دقیق، ۳۹ درصد از مهاجران با گذرنامه دانشجویی و ۲۱ درصد با گذرنامه کار وارد شده اند. علاوه بر ارقام مربوط به مهاجرت قانونی، سازمان ملی آمار انگلیس تخمین می‌زند که ۳۵۰۰۰ نفر به طور غیرقانونی از کانال مانش عبور کرده اند و وارد خاک این کشور شده اند.

 

سوئلا براورمن، وزیر کشور راست افراطی انگلیس که به همین علت اکنون تحت فشار است اعتراف کرد که دولت انگلیس در کنترل مرز‌ها شکست خورده است.

 

در حالی که بر اثر تهاجم غیر قانونی آمریکا و انگلیس به عراق و افغانستان، لیبی و سوریه علاوه بر تخریب زیر ساخت‌های این کشور‌ها میلیون‌ها نفر آواره شدند، به گفته نهاد‌های حقوق بشری، این کشور‌ها حاضر نیستند حتی بخش کوچکی از آوارگانی را که خود پدید آوردند حتی همکاران افغانستانی خود را که سال‌ها برای نیرو‌های نظامی و دولت انگلیس در افغانستان کار کردند بپذیرند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر