دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

کنعانی: انگلیس به جای اتهام‌زنی به ایران به مطالبات گسترده مردمش توجه کند

کنعانی: انگلیس به جای اتهام‌زنی به ایران به مطالبات گسترده مردمش توجه کند کنعانی گفت: به حاکمان لندن توصیه می‌کنیم توان خود را به جای اتهام زنی به ایران به مطالبات گسترده مردمشان معطوف کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 25
کد خبر: ۱۶۰۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه، اظهارات متوهمانه و مداخله جویانه وزیر خارجه انگلیس در مورد تحولات داخلی ایران، حقوق ایران در بهره برداری صلح آمیز از انرژی هسته‌ای و نقش منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران را بشدت محکوم کرد و مردود دانست.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: این اظهارات بی پایه و اساس بخشی از کارزار سیاسی دشمنانه‌ای است که این کشور و برخی دیگر از کشور‌های اروپایی تلاش می‌کنند علیه جمهوری اسلامی ایران به پیش ببرند.

 

 کنعانی افزود: انگلیس و برخی از کشور‌های اروپایی که می‌بایست بواسطه اقدامات ضد بشری شان علیه ملت ایران پاسخگو بوده و در مجامع بین المللی مسئول شناخته شوند، بی شک فاقد هر گونه صلاحیت اخلاقی برای طرح ادعا‌ها و اتهامات حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران هستند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار کرد: لندن بجای طرح اتهامات تکراری و بی اساس در مورد نقش جمهوری اسلامی ایران در منطقه، بهتر است از تفرقه افکنی میان کشور‌های منطقه و مشارکت در جنایت علیه بشریت بواسطه فروش‌های میلیاردی تسلیحات مرگبار به برخی مشتریان منطقه ای، دست برداشته و صلح و ثبات منطقه‌ای را به خود کشور‌های منطقه بسپارد.

 

کنعانی همچنین تاکید کرد: برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران همواره کاملا شفاف و صلح آمیز بوده، فلذا انگلیس که بواسطه همراهی با آمریکا در زمره ناقضان برجام است، در جایگاهی قرار ندارد که با اتهام زنی‌های بی اساس، ماهیت برنامه هسته‌ای ایران را مورد تردید قرار دهد.

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی بار دیگر ادعا‌های بی اساس لندن در مورد ارتباط پهپاد‌های ایرانی با جنگ در اوکراین را تکذیب کرد و افزود: این طرف‌های غربی هستند که با گسیل تسلیحات گسترده به میانه این بحران، مرتبا فضا را برای حل و فصل سیاسی و مسالمت آمیز منازعه، تنگ‌تر می‌کنند.


 
کنعانی در پایان تاکید کرد: ما به حاکمان لندن توصیه می‌کنیم توان خود را به جای اتهام زنی به جمهوری اسلامی ایران، صرف ایجاد ثبات در دولت خود، توجه به مطالبات گسترده مردم این کشور و رفع تبعیض و ستم علیه مهاجران و مسلمانان کنند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار