واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

احتمال دیدار اردوغان و بشار اسد

مقام ترکیه‌ای خبر داد که احتمال دیدار اردوغان و بشار اسد قبل از انتخابات ریاست جمهوری ترکیه وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 26
کد خبر: ۱۶۰۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از رهبران حزب حاکم ترکیه دیدار اردوغان رئیس جمهور ترکیه و بشاراسد همتای سوری او را قبل از ژوئن ۲۰۲۳ بعید ندانست و پیش بینی کرد روابط دمشق و آنکارا ممکن است قبل از انتخابات ترکیه وارد مرحله جدیدی شود.

 

به گزارش رای الیوم، اورهان میری اوغلو، یکی از اعضای مرکزی تصمیم‌گیری و اجرایی حزب حاکم عدالت و توسعه در ترکیه، گفت: روابط دمشق و آنکارا ممکن است به زودی وارد مرحله جدیدی شود.

 

وی گفت: این امکان و احتمال قوی وجود دارد که روابط ترکیه و سوریه قبل از انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی که قرار است در ژوئن آینده برگزار شود، وارد مرحله جدیدی شود. صحبت از یک روند شفاف و واضح عادی سازی، میان ترکیه و سوریه است، اما پرسش این است که این اقدام چه زمانی و چگونه آغاز خواهد شد.

 

عضو حزب حاکم ترکیه با اشاره به پیام‌های رد و بدل شده بین دو طرف افزود: دمشق می‌خواهد گفتگو با آنکارا به ویژه میان رؤسای جمهور اردوغان و اسد را در کشور ثالثی به احتمال زیاد روسیه آغاز کند.

 

اوغلو در پاسخ به این سوال که آیا ارتباطی میان ترکیه و سوریه در خصوص عملیات ترکیه در شمال سوریه وجود دارد، گفت: در حال حاضر صحبت از همکاری همه جانبه ترکیه و سوریه علیه پ ک ک و یگان‌های مدافع خلق کرد، زود است.

 

وی افزود: واضح است که ما هنوز با ایده عملیات مشترک فاصله داریم، اما این موضوع منتفی نیست، زیرا شرایط امروز تغییر کرده است و دیگر مانند گذشته نیست و همکاری آنکارا و دمشق علیه پ ک ک به زمان نیاز دارد.

 

این مقام ترکیه‌ای گفت: بیانیه‌های منتشر شده از سوی آنکارا نشان از اصرار آن بر انجام عملیات نظامی زمینی در شهر‌های منبج، تل رفعت و عین العرب دارد، اما زمان عملیات تا کنون مشخص نیست. این شهر‌ها با وجود تفاهم نامه‌ها و تعهدات امضا شده مبنی بر خروج یگان‌های مدافع خلق کرد همچنان تحت کنترل آنهاست یعنی قول‌هایی که به ترکیه در خصوص این شهر‌ها داده شده تاکنون محقق نشده است».

 

عضو حزب عدالت و توسعه ترکیه اعلام کرد که ترکیه گروه‌های تروریستی مستقر در آن مناطق را تهدیدی استراتژیک و ژئوپلیتیک می‌داند که امنیت و بقای آنرا به خطر می‌اندازد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر