انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC

مهمترین عامل افزایش آلودگی هوای تهران

مهمترین عامل افزایش آلودگی هوای تهران مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از آغاز گشت و پایش شبانه روزی صنایع، معادن و واحدهای صنفی استان همزمان با فصل سرما و افزایش آلودگی هوا در تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 27
کد خبر: ۱۶۱۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا مزینانی با بیان اینکه با برنامه‌ریزی انجام شده گشت و پایش های شبانه در حوزه کل استان که از طریق ادارات حفاظت محیط زیست شهرستان ها و ستاد اداره کل اجرا می شود، افزود: هدف از انجام این گشت‌ها و پایش‌ها کنترل منابع آلوده کننده هوا و مقابله با تخلفات احتمالی به‌ویژه در ساعات غیر اداری و ایام تعطیل هفته است.

وی با اشاره به اینکه این پایش‌ها به‌طور ویژه از ابتدای آذرماه آغاز شده و در ۱۳ محور اصلی برقرار است، اظهارکرد: در این مدت ۲۱۳ واحد صنعتی مورد پایش قرار گرفته‌اند که حاصل آن هشت مورد توقف فعالیت آلاینده و صدور شش اخطاریه رفع آلایندگی برای واحدهای متخلف از سوی ماموران اجرایی این اداره کل بوده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با تاکید بر اینکه سوخت مصرفی نیروگاه‌ها و واحدهای بزرگ مقیاس صنعتی استان به‌طور روزانه و مداوم رصد و پایش می شود، تصریح کرد: از ابتدای آذر ماه ۹۲ مورد بازدید از واحدهای معدنی و تولید شن و ماسه و آسفالت هم که دارای بار آلایندگی هوا هستند صورت گرفته و نکات و ملاحظات زیست محیطی به این واحدها تاکید شده است.

مزینانی در ادامه با اشاره به اینکه طی این مدت ۱۱ مورد نظارت و بازدید از عملکرد شهرک های صنعتی و ۱۲ نیروگاه و واحد بزرگ مقیاس صنعتی استان نیز انجام شده است، گفت: یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته بازدید سرزده و نظارت بر عملکرد مراکز معاینه فنی است که از ابتدای آذر ۱۲ مورد بازدید از مراکز معاینه فنی مستقر در سطح استان به عمل آمده است.

وی همچنین پسماند و ضایعات سوزی را از مهمترین عوامل در افزایش آلودگی هوا عنوان کرد، افزود: ۱۷ مورد مقابله با پسماند سوزی و ضایعات سوزی در گشت و پایش‌های شبانه ماموران اجرایی در این مدت ثبت شده که نشان از تداوم این معضل در سطح استان دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه برابر قانون چندین دستگاه در خصوص برخورد با پسماند سوزی وظیفه دارند، گفت: شهرداری‌ها، بخشداری‌ها، نیروهای انتظامی، جهاد کشاورزی از جمله دستگاه‌هایی هستند که باید به‌صورت ویژه و جدی‌تری به این موضوع بپردازند تا این معضل مهم در سطح استان برطرف شود.

به گزارش اداره کل محیط زیست استان تهران مزینانی در پایان یادآور شد: آلودگی هوا موضوعی است که نیازمند مشارکت جدی و همکاری همه مردم و دستگاه‌های اجرایی مسئول دارد./ایسکانیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار