سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟

آمریکا و روسیه زندانی تبادل می‌کنند

آمریکا و روسیه زندانی تبادل می‌کنند کاردار آمریکا در روسیه اعلام کرد مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه و رئیس سیا در دیدار اخیر خود درباره تبادل زندانیان رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، الیزابت رود، کاردار آمریکا در روسیه، تصریح کرد که سرگئی ناریشکین، مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه و ویلیام برنز، مدیر آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا، درباره حل و فصل احتمالی مناقشه در اوکراین گفتگو یا مذاکره نکردند.

 

رود به ریانووستی گفت که این دو مقام سرویس اطلاعاتی درباره خطرات هسته‌ای صحبت کردند که هدف از دیدار اخیر آن‌ها در آنکارا بود. او افزود که تماس‌های جدید از طریق این کانال ارتباطی در حال حاضر برنامه ریزی نشده است.

 

کاردار آمریکا در روسیه در بخش دیگری از این مصاحبه که امروز دوشنبه منتشر شد به ریانووستی گفت: آمریکا و روسیه در حال مذاکره در مورد آزادی احتمالی بریتنی گرینر بسکتبالیست و پل ویلان، تفنگدار سابق نیروی دریایی هستند.

 

رود گفت که واشنگتن چندین بار با مسکو در مورد آزادی تماس گرفته است، اما هنوز "پاسخ جدی" دریافت نکرده است.

 

گرینر در ماه فوریه به دلیل همراه داشتن روغن شاهدانه در مسکو بازداشت شد و با ۹ سال زندان روبرو شد. ویلان نیز در سال ۲۰۱۹ به اتهام جاسوسی محکوم شد و به ۱۶ سال زندان محکوم شد.

 

بنا بر گزارش ها، واشنگتن پیشنهاد داده است که مبادله‌ای برای ویکتور بوت، یک شهروند روسی که ۱۴ سال پیش توسط اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا دستگیر و به جرم توطئه برای فروش اسلحه به یک گروه تروریستی به ۲۵ سال زندان محکوم شد، ارائه دهد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار