تیم تروریستی سلطنت‌طلبان در نورآباد به دام افتاد دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد

تاکید مخبر بر ارائه طرح‌های کلیدی و راهگشا برای حل مشکلات مردم

تاکید مخبر بر ارائه طرح‌های کلیدی و راهگشا برای حل مشکلات مردم معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال برای استان خوزستان ضرورت جدی دارد، گفت: برنامه دولت برای ایجاد شهر‌های پتروشیمیایی و شهر‌های مولد کشاورزی می‌تواند ظرفیت‌های اشتغال‌زایی را در این استان افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور بعدازظهر امروز (دوشنبه) در جلسه ای با مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان خوزستان به بررسی مسائل و مشکلات این استان پرداخت.

وی در این جلسه استان خوزستان را استانی پراهمیت و با کارکرد ملی توصیف کرد و گفت: استان خوزستان با وجود ظرفیت‌های متعدد و گسترده در بخش‌های مختلف نباید از مشکلاتی نظیر بیکاری و فقر رنج ببرد.

مخبر در دیدار اعضای مجمع نمایندگان مردم استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جریانات اخیر کشور و تلاش گسترده دشمنان برای ضربه زدن به ایران گفت: حمایت‌های غرب از اتفاقات اخیر در کشور در طول تاریخ بی سابقه است.

وی اقتصاد دریامحور را از مزیت های کشور برشمرد و خاطر نشان کرد: ایران از ۲۷۰۰ کیلومتر ساحل برخوردار است و ۴۰۰ کیلومتر به اقیانوس دسترسی دارد که با اتکا به این ظرفیت‌ها می‌توان در کشور تحول ایجاد کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال برای این استان ضرورت جدی دارد، افزود: برنامه دولت برای ایجاد شهرهای پتروشیمیایی و شهرهای مولد کشاورزی می‌تواند ظرفیت‌های اشتغال‌زایی را در این استان افزایش دهد.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه مسائل و مشکلات اصلی استان خوزستان بر کسی پوشیده نیست، از نمایندگان استان خواست چند پیشنهاد کلیدی و راهگشا را برای ایجاد تحول جدی در استان خوزستان طراحی کنند تا این پیشنهادات در دستور کار دولت قرار گیرد.

وزیر جهاد کشاورزی نیز در این جلسه از استان خوزستان به عنوان محور امنیت غذایی ایران یاد کرد و از برنامه این وزارتخانه برای پیگیری و حل مشکلات کشاورزان در کشور خبر داد.

در این جلسه که معاون پارلمانی رئیس‌جمهور نیز حضور داشت، نمایندگان مردم خوزستان در مجلس شورای اسلامی به طرح نظرات و دیدگاه های خود در خصوص چالش‌های اصلی استان در خصوص آلودگی و مشکلات زیست محیطی، خشکسالی و تنش آبی، حاشیه‌نشینی، بیکاری، زیرساخت های آب و فاضلاب، کشاورزی، مناطق آزاد و شرکت‌های نفتی پرداختند و پیشنهاداتی را برای رفع چالش‌ها و توسعه استان ارائه کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha